2777
2789
عنوان

داداشم مشکل عصبی پیدا کرده

415 بازدید | 33 پست

نه میاددمشاوره نه دارو میخوره چیکار کنیم  ۱۷سالشه از بچگی بیش فعال بود خیلی مامانمو اذیت میکرد الان  که بزرگ شده اینجوری اصلا دکتر نمیاد تا حرف میزنیم دعوا راه میندازه به شدت وسواسی شده داداش کوچکمو خیلی اذیت میکنه  خیلی خود خواهه چیکار‌کنیم

به احتمال زیاد دلیل پیش روانشناس نرفتنش همین طرحواره خودشیفتگی باشه 

شاید بشه از روی همین طرحواره ش یک سیاستی پیدا کنید و از این طریق بردش پیش روانشناس 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری بهش دارو بدیم که نفهمه تا یکم اعصابش راحت شه ببریمش مشاوره

دارو که بدون تجویز پزشک اصلا بهش ندید که بعدا می بینید مشکل اعتیاد به دارو هم بهش اضافه میشه 

به احتمال زیاد دلیل پیش روانشناس نرفتنش همین طرحواره خودشیفتگی باشه شاید بشه از روی همین طرحواره ش ی ...

خبلی اذیتمون میکنه میخواهیم فرار کنیم از خونه  همش بین مامان و بابام دعوا میندازه کاری کرده که مادرم میخواد جدا بشه  دارو نمیخوره دکتر بردیم یه سال پیش داروهاشو ریخت بیرون  الان میگه شما مریضید من مشکلی ندارم  نه درس میخونه  نه حرف گوش میده 

داروشو، قرصشو بریزین تو آبمیوه بهش بدین، تو دوغ و نوشابه و دلسر.... نریزین، فقط آبمیوه، اثر میکنه

چیزای شیرین نمیخوره اصلا همش میگه چاق میشم  اب خالی هم که نمیشه حل کرد خیلی بد بینه 

داروشو، قرصشو بریزین تو آبمیوه بهش بدین، تو دوغ و نوشابه و دلسر.... نریزین، فقط آبمیوه، اثر میکنه

اب میوه های طبیعی ؟ یا کارخونه ای چون خیلی بد غذاس هر چیزی نمیخوره

خبلی اذیتمون میکنه میخواهیم فرار کنیم از خونه همش بین مامان و بابام دعوا میندازه کاری کرده که مادرم ...

حقیقتش ذهن من میره سمت دوقطبی، البته تا با شخص مصاحبه نکنیم نمیشه درست تشخیص داد 

و خیلی هم سخت درمان اند 

به نظر من اگر طرحواره خودشیفتگی داره به وسیله کتاب از حال بد به حال خوب خودشیفتگیش رو به چالش بکشید و به وسیله سوال و جواب های اون کتاب ذهنش به چالش کشیده بشه که همدلی داشته باشه و از یکی از همکاران ما هم کمک بگیرید تا بتونید بهش بینش بدید که بدونه مشکل داره 

حقیقتش ذهن من میره سمت دوقطبی، البته تا با شخص مصاحبه نکنیم نمیشه درست تشخیص داد و خیلی هم سخت درمان ...

اره منم حس میکنم دو قطبیه چون دکتر والپرات سدیم داد و اسانترا   ولی ریخت بیرون  البته میگم از بچگی ریتالین مصرف میکرد  الانم اصلا درس نمیخونه  

اثر میکنه ؟

آره اثر میکنه ولی یکم رو به تلخی میره داداشتون متوجه میشه مزشو، تو شیر کاکائو، به جای شکر، عسل بریزین شیرین شه، قرص به چهار قسمت با دستتون بشکونین بندازین تو شیر کاکائو پنج دقیقه با قاشق هم بزنین حل بشه، چون عسل داره توش تلخی قرصو متوجه نمیشه....