2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید وارد تاپیکتون شدم من خط ازدواج شمارو تو ی تاپیک دیدم خیلی نگرانم ک حقیقت داشته باشه

خاستم‌بدونم شما قبلا عقد‌یا‌نامزدی‌ناموفقی‌نداشتین ک دوخط دارید؟؟؟

ممنون میشم جواب بدید

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
سلام ببخشید وارد تاپیکتون شدم من خط ازدواج شمارو تو ی تاپیک دیدم خیلی نگرانم ک حقیقت داشته باشهخاستم ...

سلام دوست عزیزم.اره یه تاپیک بود شرکت کردم.عزیز دلم دست من 4 تا خط ازدواج داره که طبق گفته اون دوستمون 2تاش قبلاً بوده که یعنی مثلا جدا شدم و 2تاش مونده هنوز.

نه دورت بگردم من قبلاً هیچ ازدواج یا عقد یا نامزدی نداشتم و الآنم در سنی هستم که بعداً نمیشه دو تا ازدواج دیگه هم بکنم.عمرم کفاف نمیده واسه دو تا ازدواج دیگه. 

سلام ببخشید وارد تاپیکتون شدم من خط ازدواج شمارو تو ی تاپیک دیدم خیلی نگرانم ک حقیقت داشته باشهخاستم ...

من توی خصوصی با صاحب اون تاپیک چت کردم.گفت از روی یک کتاب فا‌ل گرفته.و جالبش این بود که خودشم 2تا خط ازدواج داشته.و در آخر فهمیدیم اشتباهه.اون خط‌ها واقعی نیست.مثلا پدر من 5تا خط داره.اما یکبار بیشتر ازدواج نکرده.خودتو نگران نکن اگر چندتا خط داری .

سلام دوست عزیزم.اره یه تاپیک بود شرکت کردم.عزیز دلم دست من 4 تا خط ازدواج داره که طبق گفته اون دوستم ...

سلام عزیزم ممنون از توضیحاتت🙏🏻

حتی اگ خط ازدواج دوشاخه شده باشه هم صحت نداره بنظرت؟؟؟

سلام عزیزم ممنون از توضیحاتت🙏🏻حتی اگ خط ازدواج دوشاخه شده باشه هم صحت نداره بنظرت؟؟؟

نه قربونت.من مال شوهرم و برادرم و مادربرگمم دیدم.اصلا اون خط‌ها ربطی نداره به ازدواج.مادربزرگم 4تا خط داشت ولی فقط یکبار ازدواج کرده.بااون سن هم مسلماً نمیتونه 3 دفعه دیگه ازدواج کنه 🤭😉

نه قربونت.من مال شوهرم و برادرم و مادربرگمم دیدم.اصلا اون خط‌ها ربطی نداره به ازدواج.مادربزرگم 4تا خ ...

خداروشکر چون من بعضیا دیدم حقیقت داش خیلی نگران بودم ممنون از محبتت🙏🏻❤️