2777
2789

بچه ها خیلی جالب بود واقعا فک بنده چسبید به زمین از بس زرنگ بود خانومه مثلاً قرار بود ایشون شوهرش رو غافلگیر کنه اومده به همه پیام داده فلان ساعت بیایید پارک همگی جمع شدید پیام بدید منم شوهرم رو با بهانه ای بیارم  حالا بماند از ساعت 7 ونیم منتظر شدیم تا 9 تشریف بیارن 😐  خودش و همسرش مثل مهمون اومدن و به ما ماموریت داده بود وسایل واماده سازی ساندویچ رو بگیرم ظرف وهمه مخلفات که برای یک پیکنیک لازمه آماده کنیم اش درست کنیم پرنسس بیان بخورن وموقع جمع کردن بگن خسته هستن داخل چادر دراز بکشن 😑 واقعا بعضی ها فکر میکنن خیلی زرنگ هستن نه بابا این نشونه بی شخصیتی وگشادی ایشون هست بعد هدیه ها روجمع کنن ویک کیک هم نگرفته بود پس این چه تولدی بود حداقل خودش هم کادو نداد 😅 پس چرا میگی بیایید به تولد 🤦

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

خب لااقل اینارو اماده میکرد میداد دست یکی به یه نفرم پول میداد کیک بخره 

اون برا خودش ادم جمع کرده 😐

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه اینجا رو به سبک بعضی اروپاییا انجام دادن  تولد دعوت میکنن هرکس به خرج خودش هدیه هم البته نمیده کسی به صاحب تولد   البته کشور با کشور فرق داره

حالا مردم ما هم بعضیاشون اینجورین اخلاق خوبو یاد نمیگیرن بدیا رو تقلید میکنن از غرب

خب وقتي سو استفاده ميكنن قطع رابطه كنين !

میدونی عزیزم وقتی این درخواست رو از مادرشوهر وخواهرشوهر وجاری ها داره هر کدوم بگن نه فتنه راه میندازه که آره دیدی فلانی به مادرت به خواهرت و.... گفتم آدم حسابت نکردن فلان شد مجبوری بود به خدا حالا خوبه خودش درآمد داره همیشه هم میکوبه تو سر شوهرش یه قرون هم بهش نمیده ها میتونست کافه یا رستوران برگزار کنه به کسی هم زحمت نده .

خب لااقل اینارو اماده میکرد میداد دست یکی به یه نفرم پول میداد کیک بخره اون برا خودش ادم جمع کرده 😐

خیلی خسیس هست با اینکه وضع مالی خوبی داره خودش پزشک هست😐

اییییییییییی من لجم گرفت .ی چیزی بگید بهش

چیزی نمیشه گفت همین جوری با شوهرش مشکل دارن یه بار به شوهرش پول قرض داده بود رسوای عالم کرد بیچاره شوهرش اومد از ماها پول گرفت داد بهش

دیگه اینجا رو به سبک بعضی اروپاییا انجام دادن تولد دعوت میکنن هرکس به خرج خودش هدیه هم البته نمیده ...

دقیقا بعد می‌دونی چی زور داره همون لحظه میبینم پست گذاشته خانوم های ایرانی چیه همش بشور بساب میکنن به فکر خودشون نیستن آی  حرصم گرفت 😡

میدونی عزیزم وقتی این درخواست رو از مادرشوهر وخواهرشوهر وجاری ها داره هر کدوم بگن نه فتنه راه مینداز ...

اها خانوادگي بوده 

اره نميشه قطع ارتباط كرد اما در كل بعضيا فك زرنگن! كارش درست نبوده 

همين ادما هميشه هواشونم بيشتر دارن و عزيزتر هم ميشن! نميدونم رسم دنيا چه جوريه،،،

البته شما نبايد بي زبون باشي و بي زبان بودن يك حماقته! 

من بودم ميگفتم چرا دير اومدين يك ساعته منتظريم و ميپرسيدم پس كيكت كو؟ و حتما ميگفتم كادو چي دادي! اگه اون همه كار بهتون داده پس پرسيدن شما عجيب نيست حتما احساس صميميت داره ديگه