2777
2789
عنوان

با خیانت شوهرم چکار کنم

329 بازدید | 28 پست

سلام میدونم تاپیک قبلا زدم ولی راه حلی پیدا نکردم هیچ کس نمیتونه کمکم کنه مادرم که میگه ول کن میخوای به خانواده آش بگو بیان 

از خودم بشدت ناراحتم که چرا وقتی عکسها رو دیدم نتونستم خودم رو کنترل کنم ازشون عکس بگیرم چرا همشون رو با دقت نگاه نکردم ؟؟اصلا کامل یادم نیست ولی دیدم از بوسشون عکس گرفته بود اونم یه زنیکه سن بالا تقریبا با قیافه فوق العاذه معمولی فوق العاده یعنی اصلا از این پلنگ اینا نبود 

فقط بهم میگه بهت خیانت نکردم میگم پس اونا چی بوده ؟؟ دیشب تا ۶ صبح فقط حرف زدیم که بچه ها خواب بودن 

میگه همه حسرت زندگی تو رو دارن 

دو روزه هرچی از دهنم درمیاد بهش میگم گفتم فقط میرم طلاق بچه ها هم برام مهم نیست میگه نه تو رو خدا آخرش گفت من غلط کردم تو ببخش 

گفتم چرا ببخشم ? مگه من کاری کردم که تو بخشیدی ؟؟ 

گفتم الان ببخشم دفعه بعد با خودش میای 

گفتم اون بهت گفته عکس بگیری که من ببینم آتیش بگیرم ؟؟ 

هرچی مانتو و گل و کفش برام گرفته انداختم جلوش گفتم ماشینم میفروشم 

افرین طلاهات بردار 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

این مردا میبینی وقتی اسم طلاق میاد میلرزن وقتی خربزه میخورن یاد لرزش نیستن

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بچه داری نمیشه برات نسخه پیچید من خودم به خاطر بچه ها گذشتم هرچند اینجا میان میگن گذشت از خیانت یعنی خیانت به خودت اما کسی درک نمیکنه که یه مادر هرخفتیو به خاطر بچه به اجبار قبول میکنه😔😔😔💔💔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

عزیزم کسی که خیانت میکنه به احتمالی خییلی خیلی زیاد دوباره این کارو انجام میده اینو یه روانشناس بهم گفت 

اگه میتونی کنار بیای با این موضوع طلاق نگیر 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

چون بچه داری نمیشه برات نسخه پیچید من خودم به خاطر بچه ها گذشتم هرچند اینجا میان میگن گذشت از خیانت ...

آفرین دقیقا مادرم میگه بچه ها بدبخت میشن 

تا حالا آنقدر خفت و خاری بهش نداده بودم هرچی میگم بگو زن کیه ؟؟ چند وقت باهمین ؟ میگه نیست هیچی نیست 

نه نیستم ولی خونه دارم

بنظر من اگه بخواین جدا بشید مجبورید خونه پدر مادرتون برید که خودش مشکل جدید مدام سرکوفت حس سرباربودن

اگه میتونی مهریت بگیری خودت مستقل بشی کاری راه بندازی جدا شو ارزش خودت حفظ کن

اگر هم نه بخاطر بچه هات و رفاه مالیت ببخشش 

ولی به شرط اینکه نصف خونه یا زمینی بزنه بنامت

سعی کن پس انداز کنی که اگه بتزم خیانتی بود راحت جدا بشی