2777
2789
عنوان

مامانم گفت دیگه نباید خونه ام

1427 بازدید | 30 پست

مامانم با مادربزرگم زندگی می‌کنه ، پدرم ۴ ساله فوت شده و کلا ما خواهر برادر ها فقط پنج شنبه می‌رفتیم خونش دور هم جمع می‌شدیم با بچه هامون و اینا شب نشینی در حد عصر تا شب 

بعد مامانم خواست بار کنه گفت همسایه ها شاکی بودن چرا سر و صدا تو خونته اینم بگم مامانم همکف بود خونش و ما فقط هفته ای یکبار می رفتیم 

بهش گفتم بگو هفته ای یکبار میان گفت نه دیگه نیاید خونم منم بهش گفتم باشه نمیام الان بار کرد رفت طبقه ۵ آپارتمان نشست منم دیگه کلا نرفتممم امشب فهمیدم بقیه همه رفتن خونش جمع شدن 🥴😏 ولی کلا من قسم خوردم دیگه نرم 

والا آدم بمونه خونش سنگین تره 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کینه نکن به خاطر حرفی که گفته 

ولی کمترش کنید شاید اذیتن که به زبون اومده بالاخره سن که بالا میره حوصله هم کم میشه

هر از گاهی تو خونه ی خواهرا دورهمی داشته باشین

خب رفته پنجم که بچه هاش برن خونش حالادرست نگفته بهت

طبقه پنج نشسته حالا من برم بعداً میگه شکایت کردن همسایه ها بچت سر و صدا می‌کنه با اینکه پسر داداشم همش جیغ میزنه بچه اون یکی داداشم همش میشاشه رو فرشاش فقط زورش بمن میرسه 

حالا کینه نکن به خاطر حرفی که گفته ولی کمترش کنید شاید اذیتن که به زبون اومده بالاخره سن که بالا میر ...

خواهرم نزدیکه ولی نمیرم خونش زیاد باهاش راحت نیستم

ناراحت نشدین؟

اولش خیلی گریه کردم ولی خب گذر زمان دلم رو ازشون سرد کرد و الان اصلا ناراحت نیستم ازشون 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

وا مادر دیگه 

مامان منم هشتاد بار گفته امروز نیا یا اونجا بودم جمع کن برو بچه هات سر و صدا می کنن 

ناراحتم شده باشم باز دفعه بعد رفتم چون مادرمه کسی رو جز اون ادم نداره

خدایا خودت پشت و پناهم باش
طبقه پنج نشسته حالا من برم بعداً میگه شکایت کردن همسایه ها بچت سر و صدا می‌کنه با اینکه پسر داداشم ه ...

جایی ک نخواستنت نرو  تا التماس ات کنم

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .