2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 151 پست
اگه درس کار می‌کنی هر روز بده ولی من کار نمیکنم میگم مغزش استراحت کنه ریاضی کار میکنم اونم روزی نیم ...

هر روز کار نمیکنم هفته ای 3بار

ولی برای سنجشش خیلی بهش فشار اوردم گفتم استراحت کنه

الان که اصلا حوصله نداره مدتیه کار نکردم

اخه باید خودشم دل به درس بده، نمیخواد فشار بیارم زده بشه مخصوصا مهر ماه هم نزدیکه

میترسم از درس و ندرسه بدش بیاد یه مشمل بزرک دیگه ایجاد بشه کم مشکلات و بدبختی دارم

حال درس خوندنش یه وقت صبحه، یه وقت ظهر یا عصر یا شب

معلوم نمیکنه 

یه وقتی اصلا دوست نداره درس کار کنه

میزارم تایمش رو هر وقت حوصله داشت قبلش دارو میدم

آره فکنم ...ببرید دکتر 

بعدم لوسش نکنین ..ببرید روانشناس روش رفتار کردن با بچه پیش فعال یادبگیرید 

متاسفانه دختر داداش منم ۷ سالشه بردن دکتر 

ولی اصلن بلد نیستن باش رفتار کنن..آزاد گذاشتنش 

فقط یکی ازکاراشو میگم...مهمون میاد توف میکنه تو صورت مهمون

حرفای زشت از دهنش در میاد و پدر مادرش کاملن عادی میخندن

و موقع غذا سر سفره چنان داد میزنه فریاد میزنه جیغ

با اینو اون نمیزارن اطرافیانش غذا بخورن

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار دولتی من تا پسرم غیر انتفاعی بود خیلی آذیت میشدم گذاشتم دولتی پارسال راحت شدم مدیر چند بار من ر ...

دولتی بود ولی اذیت میکرد بردم غیر دولتی بتر شد .

نهایتا نتونست میارمش خونه خودم باهاش داغون تر میشم 

معلمم خودم مجبورم بکشمش بالا

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

اگه درس کار می‌کنی هر روز بده ولی من کار نمیکنم میگم مغزش استراحت کنه ریاضی کار میکنم اونم روزی نیم ...

بخدا انقدر از بچگیش یه پام متخصص و دکتر بوده.همش کتاب و تحقیق و اینترنت، پرس و جو حالم داره دیگه به هم میخوره

مغزم خستس، خودم افسردگی شدید دارم دارو میخورم

اصلا تمرکز ندارم، حواس پرتی و فراموشی گرفتم

یعنی این بچه مشملش حل بشه اوکی بشه مدرسش با خیال آسوده انگار میخوام سرمو بزارم برای همیشه بخوابم

دولتی بود ولی اذیت میکرد بردم غیر دولتی بتر شد .نهایتا نتونست میارمش خونه خودم باهاش داغون تر میشم م ...

دولتی به بچه نمیرسن و توجه نمیکنن

منم پسرم غیر انتفاعی نوشتم 1ماه کارم تخقیق مدرسه بود تا مدرسه مناسبی پیدا مردم مدیر و معلمهاش عالین

ولی تو پرونده پسرم نوشته شده دیر یادگیر، دیر آموز

که معلم بیشتر بهش توجه کنه و وقتشو بزاره باهاش کار کنه

بزار دولتی من تا پسرم غیر انتفاعی بود خیلی آذیت میشدم گذاشتم دولتی پارسال راحت شدم مدیر چند بار من ر ...

معلول رو که مدرسه های استثنایی میبرن

اگه سنجش و غربالگری  بشه و بیش فعالی یا اوتیسمش بیش از اون حد نساب باشه میفرستن استثنایی

این رفتار همه بچه های بیش فعال و اوتیسمه اکثرادست خودشون نیست

میدونم..ولی داداشم زنش اصلن اهمیت نمیدن 

خیلی عادی برخورد میکنن میخندن واس اونا طبیعیه 

من چند بار ب زن داداشم گفتم ببرید روانپزشک یا روانشناس

بهت میگه چجوری کنترلش کنی چ کاری انجام بدی 

ولی بدشون میاد از نظر اونا دخترشون سالمه ..همش نگران آیندشم

دلم کبابه🥲🥲

دولتی به بچه نمیرسن و توجه نمیکننمنم پسرم غیر انتفاعی نوشتم 1ماه کارم تخقیق مدرسه بود تا مدرسه مناسب ...

متاسفانه دختر منم همین شده 

ولی بدیش اینه پرخاشگری داره ، عصبی میشه ، لجباز 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

آخه گفتی فقط سه سال دارو خورده

آره ۳ الی چهار سال دارو مصرف کرد.ولی اون از ۶ سالگی شروع کرد و دکتر گفت که دیر آوردنش

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
میدونم..ولی داداشم زنش اصلن اهمیت نمیدن خیلی عادی برخورد میکنن میخندن واس اونا طبیعیه من چند بار ب ز ...

من گریه میکنم کارای پسذمو میبینم، غصه میخورم حرص میخورم، چرا اینجوریه انقدر دعواش میکنم تذکر میدم بشه.

یا خدا نبردنش😢

زندگی بچه رو فنا میکنن آیندش تباه میشه

درس نمیخونه، هیچی یاد نمیگیره، با بچه ها هم دعوا میکنه ، نظم کلاس رو به هم میزنه.

اگه نقص توجه و تمرکز و دقت داشته باشه که هیچی خیلی بدتر میشه شرایطشون، 

بهشون بگو درمان نشه، به یاد همین روزاتون حسرت میخوریم گریه میکنید چرا نبردینش دکتر.

بهشون بگو طبیعی نیست

فردا تو مدرسه مشکل پیدا میکنه خود معلمها و ناظم و مدیر صداشون در میاد تلفن میکنن بهتون بیائید مدرسه تکلیف بچتون رو روشن کنید ببرید دکتر درمانش کنید نرید پرونده رو میدن دستتون

اینده بچه رو تباه نکنید

اخه تو کامنت قبلیت گفتی بردن دکتر ولی اهمیت نمیدن

فقط قرص میدن بهش ..دیگه کاری بهش ندارن 

اصلن بلد نیستن چجوری برخورد کنن باهاش 

البته قرصا هم چندان اثر نمیکنه ..البته ی چیزم بگم پدر مادر ک هستن این بچه هر کاری ازش بر میاد ولی وقتی نیستن این حرف نمیزنه ساکت میشینه ی گوشه یا ما برخورد میکنیم کاملن حرف مارو گوش میده ولی تا چشم ب مادر میوفته یا پدر 

کلن بر عکس میشه حس آزادی میکنه یهو دیدی جایی آتیش زده 

یا وسیله ای پرت کرده سمت کسی بارها وسایل پرت کرده سمت تلوزیون یا میلینی در حیاط بازه میره ..☹️ی بار همین اتفاق افتاد 

با بدبختی پیداش کردن ...مادر پدر حس آزادی میدن بهش و اصلن نمیگن کدوم کار بده کدوم خوبه...ی بار دختر آبجیم ۴ سالش بود ازین کوچیکتره حولش داد تو آتیش ینی دومادمون بدبخت سری ورش داشت ..داداش احمقم زنش هار هار خندیدن ...دلم کباب شد واش دختر داداشم ک دست خودش نیست و پدر مادرشم چ بی خیالن

قرصا زیاد کارایی نداره واسش 😭