2777
2789
عنوان

شوهرتون بچه چندمه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا برای مااولی بود. همه بلایی سرمون اومد. پول توجیبی کوچیکارم میداد. بااینکه پدرشوهرم وضعش خوب بود، جهاز خواهرشوهرامم انداختن گردن ما. خیلی هم برای بچه هامون ذوق نکردن، 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

نامزد من پسراول خونوادس .طوری که خیلی کاریه و کل موفقیتا بخاطر خودشه.داداش اخریش داره کیف میکنه نامزد من کارمیکنه واس اونا.و بدی پسراولی اینه که اونقد لوسش میکنن مغرور میشه دهن زنش سرویس میشه.الان من جرئت نمیکنم قهرکنم چرا چون میدونم نمیاد سمتم منت کشی چون اونقد توخونه بهش اهمیت دادن بلد نیس سر خم کنه.بخدا خداتو شکر کن شوهرت اخریه

ولی دو طرف خانواده ها اولین حس ها رو با بچه اول تجربه میکنن 

و اون ذوق و  عطش نوه با بچه های اول رفع  میشه برای بعذی ها عادی. نه اینکه  دوستشون ندارن نه ولی همیشه اولی ها موندگار ترن تو ذهن

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

شوهر من بچه یازدهمی ولی خب شاید باورت نشه دوازدهمی اخری بود

ولی خب شوهر من تمام کارای مربوط به بچه اخرو انجام داد اعم از نگه داری مادر پیر و مریض و حتی عروسی اون خواهر قبلیه و برادر بعدیه 

عروسیه خودشم خودش کرد.

همسر من پسر اول ولی برامون یه قرون خرج نکردن فکرشو کنید حتی کادوی عروسی هم برامون نگرفتن همسرم بهشون پول داد و طلا اونارو جلوی مهمونا بهم دادن وقتی هم مریض میشن خونه ی من بدبخت هستن 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم