2821
2789

حجامت عام ۵مرحله با خراش و خونگیری کم تا ۱۵سانت اضافه میکنه ۳نوبت بهار ۲نوبت پاییز 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نهایت ۱۵ ۱۶ دیگه بیشتر قد نمیکشه 

من از ۱۵ همین ۱۶۸ ۱۶۹ موندم تا الان 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

با حجامت کردن مگه ۱۵ سانت اضافه میکنه؟

آره قبل ۲۱ سال نوشتم تا ۱۵سانت چون یکی ممکنه ۷سانت رشد کنه یکی ۱۰سانت برای همه یکی نیس بدن با بدن فرق داره با همین حجامت تو دوران بلوغ ۵کیلو به وزنم اضافه شد اشتهامم باز کرده بود بوی بد عرق هم برطرف میکنه عرق و بی بو میکنه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
کسیو میشناسید ک با ژنتیک کوتاه ،نتیجه دیده باشه؟

آره همون دکتری که این دستورالعمل و داده بود گفت به دوستم گفتم بچه تو ببر اینجوری حجامت کنه خودش قد کوتاه بود زنش قد کوتاه پسرش و برد ۱۵سانت به قدش اضافه شد 

یعنی ۵ بارش تو یه سال باشه ؟؟

آره باید دقیق طبق دستورالعملش باشه تا نتیجه بده حجامت عام با خراش های خیلی کم و خون گیری خیلی کم دقیق ۳بار تو بهار ۲ بار تو پاییز