2777
2789
عنوان

قوی بودن🍏💚

501 بازدید | 28 پست

به نظر خودتون آدم قوی ای هستید؟ اگر اره به چه دلیل

اگر نه هم دلیلش رو بگید؟

🍏💚

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

من نمیدونم آدم قوی هستم یا ن.ولی ۱۵سالگی شوهرم دادن بدترین بالاها سرم اومد دست بزن داش مشکل روانی داش برگشتم خونه پدرم ۳سال پروسه دادگاه و نگاه جنسی مردا.داشتن پدر فحاش و سمی بازار واصرار ادامه تحصیل دادن .خرجی ندادن وحمایت مالی وعاطفی نداشتن ک باپول کمی ک از طلاق گرفتم خرج خودمو ودرسمودادن ..پشت کنکور موندن و بازم مسیر سختیام ادامه داره ب امید روزی ک ب استقلال برسم دارم میجنگم.ولی از درون ی آدم نازک نارنجی زود رنجی ام ک باکوچکترین حرفی میشکنه بخاطر این همه سختی

هههق از کجاش بگم یه روزایی سرپا شدم که فکرشم نمیکردم یه تنه بتونم پاشم💔 من تو همه غم و شادیام تنها بودم حتی نزدیکترین آدمای اطرافمم سعی کردن انگیزمو بگیرن ازم ولی من محکمم هیچکس نمیتونه جلو خودمو و اهدافمو بگیره از بیرون محکمم از درون متلاشی 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیدونم آدم قوی هستم یا ن.ولی ۱۵سالگی شوهرم دادن بدترین بالاها سرم اومد دست بزن داش مشکل روانی دا ...

عزیزم🥲🫶🏻

یه جورایی میشه بگی زندگی کاری کرده مجبور شی قوی باشی

هههق از کجاش بگم یه روزایی سرپا شدم که فکرشم نمیکردم یه تنه بتونم پاشم💔 من تو همه غم و شادیام تنها ...

آخی🥲 پس وقتشه بگم دمت گرگ

آخی🥲 پس وقتشه بگم دمت گرگ

مچکرم💚💔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

عزیزم🥲🫶🏻یه جورایی میشه بگی زندگی کاری کرده مجبور شی قوی باشی

اره دقیقا.ولی هنوز نمیدونم شخصیتم رو آدم قوی باید تعریف کنم یان کسیک همه جوره مجبور بوده مقاومت کنه ولی درعین حال ضعیفه  ک باکوچکترین ناملایمتی از دیگران اشکش میریزه 

از نظر خودم و بقیه قوی هستم چون هروقت زمین افتادم و کسی نبود خودم پا شدم و ادامه دادم و حتی در شرایطی ک امیدی نبود بازم امیدوار بودم و کم نیوردم و تلاش کردم

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

من نمیدونم آدم قوی هستم یا ن.ولی ۱۵سالگی شوهرم دادن بدترین بالاها سرم اومد دست بزن داش مشکل روانی دا ...

تو قوی هستی.. چون با وجود همه ناراحتی هات بازم جای اینکه فقط بشینی غصه بخوری جلو رفتی برای آینده بهتر

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

من ادم قوی ام چون یه روزهایی طاقت اوردم که مطمئنم حتی یک نفر هم نمیتونه حتی تصورش کنه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اره دقیقا.ولی هنوز نمیدونم شخصیتم رو آدم قوی باید تعریف کنم یان کسیک همه جوره مجبور بوده مقاومت کنه ...

قطعا قوی هستی چون خیلیا هستن با یه مشکلات خیلی کوچیک میرن سراغ خودکشی و ... 

از نظر خودم و بقیه قوی هستم چون هروقت زمین افتادم و کسی نبود خودم پا شدم و ادامه دادم و حتی در شرایط ...

عزیزم🥲❤️ واقعا دمتون گرم

تو قوی هستی.. چون با وجود همه ناراحتی هات بازم جای اینکه فقط بشینی غصه بخوری جلو رفتی برای آینده بهت ...

نمیدونم واقعا..این از ۲۰سالگی کم کم اعتمادبنفسم پایین اومده و احساس ضعف میکنم زودرنج شدم و دیگ تحمل اینک مردی باهام باخشونت رفتار کنه رو ندارم اما جوری ام ک دارم تلاش می‌کنم برای بهتر شدن زندگیم ولی خب روحیه ام ضعیف شده باز سنم کمتر بود چون تازه دوباره داشتم ب مجردیام برمیگشتم شوق داشتم برای جنگیدن اما الان نمیدونم چم شده هرچقدر جلوتر میرم ب جای اینک از پیشرفتم توشحال شم احساس ضعف بیشتری میکنم