2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترانه دوز رو شروع کردم آموزش دادن میتونی باهاش شروع کنی ولی اگه بزرگسال میخوای حتما نیاز هست یه آموزشگاه خوب و معتبر بری و یکبار هزینه کنی اما چیز خوب یاد بگیری

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

اندامها متفاوته نوع پارچه ها و خیلی چیزهای دیگه پس غیر از آموزش به تجربه هم نیاز داری اگه علاقه داشته باشی دوسال الا سه سال میتونی شروع کنی،برای دیگران دوختن

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

اگر استعداد و قدرت یادگیریت خوبه سایت تبیان فیلم های آموزشی خ بی داره که از صفر تا صد خیاطی آموزش میده 

آمزش های خانم سیما عمرانی که عالیه و روان و همه فهم

و اگه اشتباه نکنم خانم خدادادی که گرلاوین به روش فنی ح فه ای ریز به ریز و با نکات میگه هم جالب

اگرم سوالی بود خب من یا بقیه کاربرایی که آشناییم با خیاطی میتونیم کمکت کنیم

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
اگر استعداد و قدرت یادگیریت خوبه سایت تبیان فیلم های آموزشی خ بی داره که از صفر تا صد خیاطی آموزش می ...

مسی عزیزم. ینی با فیلمای ویدیوی میشه یاد گرفت?دوس دارم برم پیش یه خیاط یادبگیرم اما با بچه نمیتونم

اها پس تا نرم.اموزش یاد نمیگیرم با ویدیو

نه به نظر من خوب یاد نمیگیری ریزه کاری زیاد داره