2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر مهریه زندانه

3605 بازدید | 129 پست

سلام تو تایپیک های قبلیم نوشتم علت اختلافمون رو. الان 20 روزه شوهرم زندانه چون برا مهریه تقاضای اعسار نداده بود. وکیل گرفتن براش تقاضای اعسار داده. گفتن هیچی نداره. پارسال این موقعه یه ماشین داشت که فروخت. من ازش دو تا رسید دارم که 300 میلیون پول به حساب برادر و مادرش ریخته. بعد از اینکه حکم مهریه اومده. حالا به نظرتون پیش قسط براش چیزی در نظر می گیرن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت بسته به نظر قاضی داره ولی معمولا یه چیزی پیش قسط در نظر میگیرن هر چند کم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

کل سرمایه اش همون ماشینه فقط؟ حالا که داری جدا میشی جوری جدا شو که اونم بتونه زندگی کنه، تموم سرمایشو ازش نگیر، هر دو تا تو زندگی باختین ، دیگه اینکه سرمایشو هم کاملا از دست بده و از صفر شروع کنه انصافه؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تو زندان میتونه برات پول بفرسته؟

من جلبش نکردم من و ده ماهه از خونه بیرون کرده با دو تا بچه داشت نی رفت ترکیه ممنوع الخروج بود. رفت دادگاه گرفتنش اگر بیاد بیرون من همونان بلاتکلیفم

امدنم به اینجا یه چیز خوب یاد گرفتماینکه قبل ازدواج همه چیمو بزنم‌ب اسم مادرم

و اگر خدای نکرده مادرتون فوت شد برو التماس خواهر و برادرت کن که بخشی از اموال خودت رو بهت بدن. چون قانونا اونها هم تو ارثیه مادرتون شریک هستن