2777
2789
عنوان

مشاور پوست الکی

304 بازدید | 32 پست

بچه هاهمین امشب رفتیم باشوهرم بیرون

بعدگفتم بزار یه ژل شستشوی صورت بایه ابرسان واسه پوستم بگیرم

خلاصه ک یه خانومه اومد گفت من مشاور پوست وموهستم گفتم باشه یه فیس واش میخوام پوستمم تغریبا خشکهباابرسان،،، مارک نیواniveaبهم دادگفت ببرخیلی خوبه وفلان

الان اومدم خونه تو نت زدم نوشته پوستو تیره وکدر میکنه دوستمم میگه سرطان زاس😭واقعا درسته؟

حالا گفتم بزار صورتمو باهاش بشورم

وای بچه ها زدم ب صورتم انگار کرم مالیدم

تازه چرب شدوبدترشد منم اعصابم خورد شد صابون کناردستم بود بااون شستم

مگه اینو نباید بااب شست

تازه چشمامم مث چی میسوزه

وای چراااینجوووره😭

ماهم به خواهر ۱۶ سابم ضد پیری داده بود من فهمیدم پس داد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این مشاورای داروخونه رو جدی نگیر بعضیا دیپلمن حتی میان که بفروشن درصد فروش میگیرن از محصول، حالا نیوه آ آلمانیه اگه اصل باشه تیره نمیکنه

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

دیگه حالا همه فروشنده های داروخونه مشاور زیبایی شدن   ابرسان اورال خوبه!در این مواقع مارک گرون و شناخته بگیرین حداقل خیالتون راحت باشه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

عزیزم این دو تا عکس کرم تقلبی هستن و اصل نیستن متاسفانه ... کرم نیوای شب محشره اگر اصلش رو بتونید گیر بیارید

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

اي واي ببر برگردون بگو خانوم من نوع پوستمو گفتم اين چيه دادي .... يه مارك ديگه بگير..... در ضمن درسته بلد نبوده راهنمايي كنه بايد دهنشو ميبست ولي موتاهي از خودت بود بايد قبلش يه كم تحقيق كني😡الان نت همه چيو كه راحت كرده قبلش بايد ميرفتي ميخوندي نه بعدش... 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
اگر انگلیسی بلدی پشتش رو بخون ببین چی نوشته شاید از ایناست که مثل شیر پاک کن باید استفاده بشه 

شما بلدی من خیلی قوی نیستم بعدم خودش صدبارگفت بااب بشور😭