2777
2789
عنوان

پیام کشف حجاب

102 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میخام ببینم دوستم راست میگه یانه دیروز عصر گفت میایی باهام خرید اینا گفتم اوکی میام ما جفتمون بچه کوچیک داریم هردو بچه هامون یکسال نیم دارن گفتم دخترعمو میارم باخودم گفتش که ن من پسرمو می‌زارم پیش مامانم توام دخترتون بزار پیش مامانت بعد دوستم ماشین داره گفت ک من خودم میام دنبالت

گفتم اوکی زود بیا بریم من دخترم اذیت می‌کنه مامانمو بعد از اونجایی که ما اکثر اوقات چهارتایی با مامانمون و‌بچه هامون میریم بیرون گردش اینا چند وقته ب دلایلی نرفته بودیم گفتم هفته آینده بریم بیرون خانوادگی امروز دارم باهات میام خرید اینا هفته آینده بیا دنبالمون بریم بیرون  حال هوامون عوضشه مامانا هم گناه دارن گفت باشه میام و فلان....

بعد اومد دنبالم رفتیم خرید دو ساعت باهاش بودم رسوند منو خونه گفت میخام برم کارواش بعد نیم ساعت زنگ زد گفت وای پیامک اومده واسم توقیف خودرو!!!!گفتم واسه چی گف برا اینکه شالم افتاده۰!!!میخواستم دور بزنم یهو شالم افتاد برام پیامک اومد ب دلیل کشف حجاب یک هفته خودرو شما توقیف هست حالا زنگ زدم ب یک آشنا گفته کمه کم باید سه روز بخوابه ماشینت تو پارکینگ اصلا نمیشه ک نری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم آها گف وای چی بگم ب شوهر ب مامانم گفتم نمی‌دونم والا امروز صبح زنگ زد گفت آره باید برم ماشینمو یک هفته تو پارکینگ بزارم تازه کل خلافی هاشم بپردازم دومیلیونم جریمه بدم اینم از شانس من حالا بنظرتون داره راست میگه یا برا اینکه مثلاً هفته آینده منو بپیچونه همچین دروغی بهم گفته و منوخر فرض  کرده؟؟؟؟

حالا سوال و مشکلت چیه؟

شما آخرین کامنت منو بخونی میفهمی عزیزم!!!نوشتم ک آیا داره دروغ میگه قضیه پیام اینا رو و داره منو میپیچونه ک هفته آینده بریم بیرون یا واقعا راست میگه

شما آخرین کامنت منو بخونی میفهمی عزیزم!!!نوشتم ک آیا داره دروغ میگه قضیه پیام اینا رو و داره منو میپ ...

بله فدات بشم متوجه شدم، اگر قبلا واسش پیامک اومده ، و این پیامک دوم باشه ، باید بره ماشین رو بخوابونه، اما به نظرمن شما خیلی حساس نشو، چون یا رایت گفته که هیچ ، ولی اگر خواسته شما رو بپیچونه ، میشه با توجه به برخوردهای بعدیش فهمید.