2777
2789
عنوان

مامانا بیاین نظر بدین چیکار کنم

33 بازدید | 4 پست

سلام خانم ها 

من دخترم امسال میره کلاس اول ،پارسال پيش دبستانی ثبت نام کردم توی مدرسه که با محيط مدرسه آشنا بشه پارسال کلاس پیش دبستانی ۳ نفره برگزار شد امسال قراره ۲ نفره کلاس برگزار بشه پایه های دیگه ظرفیت کلاس ها رو ۱۰ نفر تا ۱۴ نفر هست اما شانس دخترم که پارسال مدیر تو پيش دبستانی کم ثبت نام کرد امسالم شاگردا پارسال میرن اول ولی ۱ نفرشون کم شده به خاطر مشکلات روحی که دخترش داشت شدن ۲ نفر چی کار کنم ۲۰ روز دیگه مدرسه ها شروع میشه توی همین مدرسه بمونه یا بره مدرسه دیگه ؟؟؟ (دخترم تاخیر گفتار داشت ۸۰ درصد اوکی شده با کلاس های گفتار درمانی که تو ۳ سالگیش بردم خیلی بهتر شده هر سال بهترم میشه) فقط روایتگری ضعیف داره پیش پرداخت مدرسه رو دادم مانتو هم سفارش دادم پول مانتو هم دادم نمی دونم چیکار کنم شما جای من بودین چه میکردین؟؟؟

کجا زندگی میکنید ک اینقدر لاکچری هستید😍

چ تعداد کم

آفرین👍

پسر من پیش دبستانی ۳۵ نفر بودن

کلاس اول ۲۳ نفر

امسالم همون ۲۳ نفر با همن

ولی همین تعداد بین ۲۰ تا ۲۵ نفر ب نظر من اوکی ه

چون بچه هم روابط اجتماعی یاد میگیره هم میتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون، هم تعداد زیاد نیست ک معلم نرسه به بچه ها

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
کجا زندگی میکنید ک اینقدر لاکچری هستید😍چ تعداد کمآفرین👍پسر من پیش دبستانی ۳۵ نفر بودنکلاس اول ۲۳ ن ...

مدرسه غیر انتفاعی اتفاقا مدرسه خوبیه ولی پارسال کم ثبت نام کرد برا پيش دبستانی الان اولش هم تعداد کم داره برگزار میشه تردید دارم چی کار کنم بفرستم اینجا یا عوض کنم جاشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.