2777
2789
عنوان

یه سوال دررابطه با باتری گوشی

221 بازدید | 12 پست

خانما گوشیم 50 درصد شارژ داره و نمیدونم چرا چند وقته زود شارژ خالی میکنه دوساله خریدمش اگه بزنم شارژ الان برای اینکه صددرصد بشه اشکال داره مشکلی پیش میاد؟ چون یه کار مهم دارم و واقعا احتیاج دارم بهش

عزیزم از یه موبایل فروشی شنیدم ک هروقت دوست دارید بزنید شارژ ولی سعی کنید زیر ۱۵ درصد هیچ وقت نرسه و وقتی زدید شارژ به صد نرسیده از شارژ دربیارید فقط ماهی یه بار صد در صد بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از یه موبایل فروشی شنیدم ک هروقت دوست دارید بزنید شارژ ولی سعی کنید زیر ۱۵ درصد هیچ وقت نرسه و ...

به صد رسیدنش مهم نیست. 

موبایل فروشا اکثرا تو عصر ناصرالدین شاه زندگی میکنن.

باتری‌ها میکروپراسسور دارن. به صد برسن جریان شارژ رو قطع میکنن.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
نه گلم بزن شارزشه هیچ وقت هم نزار ب صد درصد برسه ۹۸ خوبه چون عمر باطری بستگی ب تعداد دفعاتی که صددرص ...

سیکل شارژ اینجوری حساب نمیشه.

به صد رسیدنش مهم نیست. موبایل فروشا اکثرا تو عصر ناصرالدین شاه زندگی میکنن.باتری‌ها میکروپراسسور دار ...

ولی اگه دقت کنید اگه صددرصد باشه وبازم توشارژ باشه گوشی خیلی داغ میکنه ربطی ب قطع شدن یانشدنش نداره بعدشم داشتیم طرف گوشیش سه روز توشارژ یادش رفته بود گوشی ترکیده 

ولی اگه دقت کنید اگه صددرصد باشه وبازم توشارژ باشه گوشی خیلی داغ میکنه ربطی ب قطع شدن یانشدنش نداره ...

اتفاقا وقتی صد میشه شارژر و گوشی هر دو خنک میشن.

اگر گوشی ترکیده باتری مشکل داشته یا از شارژر استاندارد استفاده نشده.

دیگه وقتشه باتری عوض کنی البته شاید مشکل از شارژرت هم باشه اول با یه شارژر دیگه بزن شارژ اگر دیدی بازم خالی میکنه باید باتری عوض کنی. برای خرید باتری من قبلا از سایت لوازم جانبی پیامدار خریدم قیمتاش خیلی مناسبه