2777
2789
عنوان

سه ساله دیگه مدرسه نمیرم ولی هنوز خواب میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 101 پست
منم مدرسه نمیرم ولی همیشههه خواب معلم فیزیکمون میبینم هیچچچ وقت شایدحلالش نکنم خیلییی نابودم کرد ازه ...

همه ما تو خوابای مدرسه از معلم یا مدرسه یا موقعیتایی که برامون عذاب اور بوده کابوس میبینیم.

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
من تابستونا اینجوری بودم مغژم منو ساعت ۷ با تنش اظطراب بیدارم‌میکرد🤣

من مبدونم اگه مغزم ببدارم نکنه میمیرم😂😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب کلاس دوممو میبینم که معلممون از نیمکت اول شروع میکرد ب زددددن تا نیمکت اخر

من یه بار از ترسم رفتم زیر نیمکت که نبینه نزنه

دستمو کشید اوردم بیرون ۲ تا ترکه بیشتر کتک خوردم

https://www.karzar.net/251101                      متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

من ۵ساله تموم شدم هر روز خواب میبینم میگن برو از راهنمایی دوباره شروع کن درس بخون

😂😂وای این خیلی ترسناکه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

سال ۸۸ دیپلم گرفتم، سال ۹۶ فوق لیسانس

هنووووز خواب میبینم که امتجان دارم، درس رو اشتباهی خوندم، بعد با عجله میخوام برم از پایان نامم دفاع کنم، میگن پایان نامه ت گم شده! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من خواب کنکور میبینم امسال کنکور دادم خواب میبینم هیچی نیاوردم یه بار دیگه خواب میبینم دانشگاه دولتی آوردم همش مزخرف گند بزنن به هر چی درسه😂😔

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

من‌الان خودم‌معلمم تا چند سال پیش خواب میدیدم ادبیات ۱۲ام خیلی بده تو خوابم‌انگار تا صبح‌میخوندمش

دام میخواد بدونم خارجیاهم اینجورین یا نه😂

تا چندسال ؟😂😂آخه من دانشجوام اصلا خواب دانشگاهو نمیبینمفقط مدرسه

اگر متولد ۸۲ همسنیم من امسال تازه میخام دانشگاه برم تا یکماه بعد کنکور هر شب خاب روز قبل کنکورم میدیدم که کلی مرورام مونده و یه چیزی مانع میشه بخونم عذاب میکشیدم

میدونم یه شب بخاطرش سکته میکنم😂😂خیلب استرس داره

خدا نکنه .کم کم برات عادی میشه.

وقتی تو زندگیت با چالشهای جدی تر برخورد میکنی دیگه این خوابا کمرنگتر میشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

منم تا سالها بعد از مدرسه (حتی بعد از معلم شدن خودم و ازدواج ) خواب میدیدم رفتم مدرسه یکهو دوستام میان میگن امتحان  داریم و من خبر نداشتم چنان حال بدی بهم دست می‌داد که نگو

به خاطر همین خودم از وقتی معلم شدم اولین اولویتم آرامش دانش آموز سر کلاسم هست

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.