2777
2789

خانما میخوام ضامن بشم همه کاراشو از بام انجام دادم نوشته در انتظار امضای ضامن ولی نمیدونم چطوری باید انجام بدم کدوم بخش تو بام برم کسی میدونه راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید بری پیگیری تسهیلاتبعد تسهیلات ضمانت شده

ممنون عزیزم تشکر درست کردمش😘😘بعد مرحله بعد پیام  اومد ۲۰۰ تومن بابت تامین وجه مهربانی اقدام کنید اینو کحا باید بپدازم شرمنده عزیزم

ممنون عزیزم تشکر درست کردمش😘😘بعد مرحله بعد پیام اومد ۲۰۰ تومن بابت تامین وجه مهربانی اقدام کنید ا ...

خواهش میکنم عزیزم.

همون کارت مهربانی تو اندازه ی ۲۰۰ تومن پول بریز برای کم کردن کارمزد.

راستی آخرش باید دوباره بری بام اون فردی که میخواد وام بگیره قسمت پیگیری تسهیلات ، تسهیلات درخواست شد. واسه بار آخر درخواست تو اکی کنی

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
ببخشین کسی که ضامن میشه حتما باید کارت مهربانی داشته باشه؟

نخیر عزیزم باید برنامه ی بام داشته باشه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
شنیدم خیلی سختگیری میکنن واسه ضامن لطف می کنی شرایط ضامن رو بهم بگی

نه اصلا سختگیری نکردن فقط باید خودت و ضامن رتبه ی اعتباری خوب داشته باشین، یعنی قسط عقب افتاده نداشته باشین. چک برگشتی نداشته باشین

عزیزم یه سوال داشتم ضامن باید کارمند باشه یا شرایط خاصی داره؟

نه نیازی نیست. فقط رتبه ی اعتباری مهمه