2777
2789

یه چیز خیلی عجیب که یکسالی هست برام پیش اومده میخوام بدونم کسی مثل من شده... هر وقت یکی جلو می ایسته یا روبه رومه یا از پشت گوشی میخوام باهاش حرف بزنم یا نظرشو بپرسم.... نمیدونم چی بهش میگن انگار روحم میتونه بره توی بدن اون فرد و از زوایه ی دید اون خودم و دنیا رو ببینم بخاطر همینم اگر حتی حرف بدی بهم بزنه ناراحت نمیشم و یه جورایی چون خودم رفتم توی وجودش درکش میکنم و حتی دوستش دارم با وجود اینکه حرفی زده که کلا مورد پسند نیست...اینکه نتونی از کسی بدت بیاد هم بنظرم میتونه مشکل ساز باشه... نمیدونم چرا اینطوری میشه ... 😔

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

منم ناراحت نمیشم ب نداشته هام میگیرم ول اینی ک ت میگی ن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا راست میگی؟ آخه میگن ما در واقع هممون یکی هستیم اما چون روحمون محدود شده به جسم فیزیکیمون نمیفهمیم این رو بعد که مردیم روح ازاد و خیلی بزرگ میشه در واقع نامحدود میشه و همه روحا یکی میشیم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
واقعا راست میگی؟ آخه میگن ما در واقع هممون یکی هستیم اما چون روحمون محدود شده به جسم فیزیکیمون نمیفه ...

چه جالب اونوقت چی میشه؟ چیکار میکنیم؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

این بلوغ فکریه عزیزم‌‌

واقعا. خداییش😍؟؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
واقعا راست میگی؟ آخه میگن ما در واقع هممون یکی هستیم اما چون روحمون محدود شده به جسم فیزیکیمون نمیفه ...

نه این نظریه اشتباهه چرا که هر کسی شخصیت و روح منحصر به فرد خودشو داره

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

به خدا راست میگم😢

یعنی چی بیشتر میگی

چطوری بگم عزیزم. یعنی انگار طرف مقابلم خودمه... و از هیچ کاری و هیچ حرفیش ناراحت نمیشم. انگار خودمم و هر آدمی قطعا خودشو درک میکنه... اینطوری منظورمه