2777
2789
عنوان

به نظر شما جذب من شده

125 بازدید | 16 پست

در خونه ما طوریه که حیاط به طور کامل دیده میشه 

یه پسره داخل حیاط بودم سر لخت چند مین نگاه کرد طوری که سرم رو قائم میکردم بر میگشتم باز بود تا بالاخره رفت دید عصبی شدم 

از اون بار چند مرتبه تکرار شده که ماشینش و داخل درگاه ورودی خونه ما میچرخونه بعد میره 

با قاطعیت ۴ بار به عین بعد این ماجرا دیدم یا حتی رد میشه باز میبینه که کنار پنجره بودم برمیگرده 

کنار سوپری خونه داخل ماشین دیدتم زبان بدن کراش رو داشت 

دیشب هم داشتم پیاده روی میکردم دوباره دید  و داخل درگاه خونه اومد و چراغ میزد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کراش زده روتخیلی وقتها واسه خودمونم پیش میاد یهو خوشت از یکی میاد اد چند بار پشت سر هم تابلو می ...

این عیدی دیده تا همین دیشب این رفتارش ادامه داشته 

خداروشکر در خونه امون عوض شده 

این عیدی دیده تا همین دیشب این رفتارش ادامه داشته خداروشکر در خونه امون عوض شده

اره همون کراش بوده

واسه همه مون پیش میاد

یهو یکیو میبینی خوشت میاد 

💙                                                                   

اره همون کراش بودهواسه همه مون پیش میادیهو یکیو میبینی خوشت میاد

ذهن من بی خود و جهت بعضی روزا بهش گیر میده از فکرش نمی تونم در بیام عصبی میشم 

ولی خداروشکر از ذهنم پریده 

اصلا مورد آب و تابداری هم نیست فقط پولدارن البته ما هم به حد اونا که نه ولی آره پولداریم 

ذهن من بی خود و جهت بعضی روزا بهش گیر میده از فکرش نمی تونم در بیام عصبی میشم ولی خداروشکر از ذهنم پ ...

بعضی مواقع دیدی ادم تلنگر میخوره یا خودشو سرزنش میکنه و دیگه اون کارو انجام نمیده

توهم وقتی فکرش میاد درجا خودتو سرگرم کن یا تشر بزن به خودت که یه فکره و اصلا چخبره این همه وقت و انرژی بزاری و بخای بهش فکر کنی؟ 

به خودت بگو اونکه الان پی زندگیشه منم همینطور پس دیگه جای فکری نیست

💙                                                                   

بعضی مواقع دیدی ادم تلنگر میخوره یا خودشو سرزنش میکنه و دیگه اون کارو انجام نمیدهتوهم وقتی فکرش میاد ...

بعد ببخشید به نظرتون قصد ازدواج و فکر ازدواج رو نداره ؟

که اینجوری پرو پرو دید میزنه