2777
2789

بله 

طبیعت هوشمنده

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارما یعنی چی؟ یه توضیح مختصر بفرمایید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یعنی که اون دنیا یا اینجا انتقامشو پس بده

اولا اون دنیا نداریم دنیا همینجاست.باید بگی عالم دیگر عالم برزخ عالم ملکوت یا مثلاً بگی آخرت .

ظالم قاعدتاً در دنیا تقاص پس میده در آخرت هم که قطعا عذاب خواهد شد.کارما به این شکل باشه بله مورد تایید هست

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نمیشه اینجا آدم کارما پس نمیده

چرا پس میده ولی شاید دیر شاید ما نبینیم .ضمنا مرغ همسایه غازه شما از درون زندگی اینجور افراد با خبر نمیشی 

طرف نمیاد بگه آره پوستم درومد حتما تقاص دارم پس میدم بخاطر تو .نمیان بگن که.