2777
2789
عنوان

با یکی دوسال بودم الان ولم نمیکنه😣

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 28 پست
ی طوری شده اصلا دلم نمیخاد پیام شو ببینم دست و پام می لرزه ازش بدم میاد انقد بهم سرکوفت زده افسردگی ...

تو که نمیخواستیش کاش اینقد پاشو باز نمیکردی به گروه دوستات و اینا

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکش کردم باز ی طوری اومد ، اصلا دوسش ندارم فقد حس عذاب وجدان ولم نمیکنه انقد بهم سرکوفت زده فکر میکنم واقعا مقصرم در صورتی ک من با این همه مسخره بازی هاش باهاش موندم هرکی بود نمی موند و اینم بگم هیچ دوستی نداره و خیلی تنهاس واسه همین میخاد منم همین طوری بشم 

با دوستام میرم بیرون دوستای دختر میگه نرو بیرون 

میگم با مامان بابام حرف میزنم میگه نزن من خوشم نمیاد 

هیچی ازم نداره فقد ت مجازی، یعنی انقد عاقل بودم ندم بهش فهمیدم ادم نرمالی نیست

خطتتو عوض کن. گوشیتو فلش کن پاکسازی کامل میشه و تمام

به اون دوستای مشترکتون هم باید خدافطی کنی

شماره جدیدتو به اونام نده چون ممکنه باتهدیدای اون شماره جدیدتو بش بدن

اخه یعنی چی از روی دلسوزی با یکی میمونید؟ ادما حرفاتونو باور میکنن دلشون بهتون خوش میکنن. من الان حا ...

من از جریان شما اطلاع ندارم ولی من همیشه بهش گفتم نمیخام خودش نمیخاس باور کنه و نمی‌رفت آدم باید خودش اعتماد ب نفس داشته باشه بفهمه ی جا نمونه وقتی نمیخاد طرف اونو 

امروز بهم پیام داد چرا حرف نمیزنی باهام و سردی گفتم نمی دونم گفت من رلتم گفتم ن نیستی من کات کردم باهات 

گفت چرت نگو رلمی و مثل ربات حرفارو چند بار تکرار میکنه 

خیلی ازش میترسم 

و چند بار گفت خودکشی میکنم مقصر تویی ب همه میگم ت باعث مرگ من شدی 

بلاکش کردم باز ی طوری اومد ، اصلا دوسش ندارم فقد حس عذاب وجدان ولم نمیکنه انقد بهم سرکوفت زده فکر می ...

وای اسی من به عنوان کسی که خیلی شبیه این آقام بهت میگم اصلا عذاب وجدان نداشته باش.محبت که زوری نیست. من بارها خواستم به اکسم‌پیام بدم که زندگیمو نابود کردی چی میشه با من باشی و فلان. ولی باخودم میگم بابا مگه دوست داشتن زوریه آخه.نمیخوادت خوب.گدایی نکن

دوسال ازت گدایی محبت کرد. حالا حقته بگی دیگه بسه.محبت نمیدم.تمام شدرفت

وای اسی من به عنوان کسی که خیلی شبیه این آقام بهت میگم اصلا عذاب وجدان نداشته باش.محبت که زوری نیست. ...

انقد حس بدیه یکی اینطوری کنار آدم باشه من دلسوزی کردم ولی الان خودم بدبخت شدم افسرده شدم همش دنبال اینم برم ی گوشه تنها باشم چون خیلی بهم سرکوفت زده و مقصر دونسته منو ب نظر هیچ وقت ب کسی دلسوزی نکنید 

امروز بهم پیام داد چرا حرف نمیزنی باهام و سردی گفتم نمی دونم گفت من رلتم گفتم ن نیستی من کات کردم با ...

زر زیادی میزنه

اگر بخوای میتونی خطتتو عوض کنی تا بهت دسترسی نداشته باشه

مگر خودت نخوای

کات کن بابا من ۷ سال با همچین مریضی بودم تهش فرار کردم

وای ت رو خدا بگو چیکار کردی من الان روز و شب ندارم 

خیلی افسرده کرده طوری ک میخاستم آمروز ب خانوادم بگم یکی داره اذیتم میکنه

ی پیام بهش دادم با این عنوان ک تو انتخاب ۱۹ سالگی من بودی و من الان ۲۵ سالمه و متوجه شدم ک تو ایده الم نیستی 

تو این سال ها بخاطر اذیت ها و ازارهایی ک بهم رسوندی بهترین روزای عمرم تباه شد اما دیگه نمیذارم این اتفاق بیفته 

من ۷ سال بهت فرصت دادم این تو بودی ک از این فرصت استفاده نکردی 

متاسفم اما تصمیم من جداییه 

خدا نگهدار 

و خطمو عوض کردم تمام صفحات مجازیمو پاک کردم و با خط جدید وارد شدم 

هیچ گوهی هم نخورد