2777
2789
عنوان

کیک پزا ی لحظه میایین بوس

118 بازدید | 21 پست

من کیک میپزم دوستدارم خامه کشی کنم

ولی نمیدونم چطوری خامه درست کنم

کسی بلدی خامه کشی رو

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به هنرمند بانو...

فیلمای آموزشی ببین راهگشاست

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

خامه قنادی بخر بانو خوب فرم بده با همزن سخته یکم بعد خامه کشی کن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
ولش کن سخته

😂😂

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خامه قنادی بخر بانو خوب فرم بده با همزن سخته یکم بعد خامه کشی کن

کجا میفروشن گلی

۸ دقیقه خامه قنادی رو با همزن دور متوسط بزن استند و چاقوی مخصوص هم بخر

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یعنی بلد نیستی فرم بدی منظورت اینه؟

نه منظورم اینه خامه برای کیک رو با خامه صبحانه یا جی درست میکنن یا خامه قنادی باید خرید و چطور فرم بدیم

کجا میفروشن گلی

لوازم قنادی فروشی 

هرمارکی فرم نمیگیره بپرس چی خوبه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
۸ دقیقه خامه قنادی رو با همزن دور متوسط بزن استند و چاقوی مخصوص هم بخر

مرسی عزیزم فوت و فن خاصی نداره مثلا بزاریم فریزر یا ..

از لوازم قنادی خامه بگیر 

موقعی که خواستی استفاده کنی از یه ساعت قبل از فریزر در بیار تا یکم آب بشه و حالتش مثل بستنی باشه 

و بعد با همزن فرم بهش بده وقتی خامه شروع کرد به پرت شدن به سمت دیواره همزن یعنی فرم گرفته 

بیشتر هم نزنی که خراب میشه