سال دومیه که تصمیم گرفتم پشت بمونم ولی نمیخونم تلنگر لازمم انگار خوابم نمیفهمم دارم با زندگیم چیکار میکنم با اینکه کلی تجربه دارم پارسال نخوندم گند زدم بازم انقدر پرو ام درس نمیگیرم یه تلنگر حسابی بهم بزنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندگی منتظرت نمیمونهکاری نکنی از روت رد میشهکنکور هم با کسی شوخی ندارهخیلیا از جون مایه میذارن برا ...
ببین من مشاور و کتاب و کلاس و حتی شرایط خونه برام اوکیه مشکل فقط خودمم امسال تصمیم داشتم کلا قید کنکورو بزنم برم دانشگاه ازاد رشته ی دیگه خیییییلی وقت بود حتی تصمیممو گرفته بودم بعد دیدم نه این راه من نیست و من فقططط باید قبول بشم ولی روحیم...
فک کن برای مشاورم هر روز باید اسکرین از میزان استفاده گوشیم بفرستم دو ساعت با گوشی میام اینجا میچرخم بقیه شو با لپ تاپ میام انقدر که معتادش شدم
درمورد روش های مقابله با کمالگرایی و کاهش استرس سرچ کن
کمال گرایی یعنی چی دقیقا ؟ میدونم دقیق نمیدونم اقا من یک هفته شروع کردم خیلی جدی میخوندم چون واقعا نمیخواستم برای این یکی مشاورم گزارش دروغ بفرستم انقدر استرس داشتم که از روز اول پری ود شدم با اینکه موعدش نبود احساس میکنم همون استرسه باعث شد همون یک هفته هم با اون حال بخونم گاهی فکر میکنیم استرس بده در صورتی که خوبه به نظرم یه نوع محرکه