2777
2789

سال دومیه که تصمیم گرفتم پشت بمونم ولی نمیخونم
تلنگر لازمم انگار خوابم نمیفهمم دارم با زندگیم چیکار میکنم
با اینکه کلی تجربه دارم پارسال نخوندم گند زدم بازم انقدر پرو ام درس نمیگیرم
یه تلنگر حسابی بهم بزنین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی منتظرت نمی‌مونه

کاری نکنی از روت رد میشه

کنکور هم با کسی شوخی نداره

خیلیا از جون مایه میذارن برا درس

شما هم کمالگرا نباش و در حد توانت بخون حتی شده با کیفیت متوسط

بنظرم نیاز به یه مشاور داری که بالا سرت باشه و یا نیاز به تغییر رشته داری شاید..

داداش...خواهر ...گل من:) 

وقتتو تلف نکن ...تو گوشی هیچی نیس ...

میتونی بعدن خوش بگذرونی ...

برو درستو بخون...۱ سال سختی بده به خودت ...تا ایندت تضمین شه ...حداقل بعدن نمیگی عمرم هدر رفت ...

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

میای تعلیق کنیم بریم سر درس؟

تا حالا چند بار اینکارو کردم و باز برگشتم
این اخرین شماره ایه که دارم لنتی با شماره بابام اومدم  ولی اوکیم
این یکی حذف بشه دیگه بخوامم نمیتونم بیام 

تا حالا چند بار اینکارو کردم و باز برگشتماین اخرین شماره ایه که دارم لنتی با شماره بابام اومدم ولی ...

من دو سه تا دارم 

ولی یکی دو روز میتونم تحمل کنم

جانیم سنه فدا وطن ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697

زندگی منتظرت نمی‌مونهکاری نکنی از روت رد میشهکنکور هم با کسی شوخی ندارهخیلیا از جون مایه میذارن برا ...

ببین من مشاور و کتاب و کلاس و حتی شرایط خونه برام اوکیه مشکل فقط خودمم
امسال تصمیم داشتم کلا قید کنکورو بزنم برم دانشگاه ازاد رشته ی دیگه خیییییلی وقت بود حتی تصمیممو گرفته بودم بعد دیدم نه این راه من نیست و من فقططط باید قبول بشم ولی روحیم...  

فک کن برای مشاورم هر روز باید اسکرین از میزان استفاده گوشیم بفرستم دو ساعت با گوشی میام اینجا میچرخم بقیه شو با لپ تاپ میام انقدر که معتادش شدم    

درمورد روش های مقابله با کمالگرایی و کاهش استرس سرچ کن

کمال گرایی یعنی چی دقیقا ؟ میدونم دقیق نمیدونم
اقا من یک هفته شروع کردم خیلی جدی میخوندم چون واقعا نمیخواستم برای این یکی مشاورم گزارش دروغ بفرستم انقدر استرس داشتم که از روز اول پری ود شدم با اینکه موعدش نبود
احساس میکنم همون استرسه باعث شد همون یک هفته هم با اون حال بخونم
گاهی فکر میکنیم استرس بده در صورتی که خوبه به نظرم یه نوع محرکه

ببین من مشاور و کتاب و کلاس و حتی شرایط خونه برام اوکیه مشکل فقط خودممامسال تصمیم داشتم کلا قید کنکو ...

من یه پیشنهاد دارم

بیا علاوه بر مشاور، هر روز به کسی گزارش بده که درست براش مهمه و توام دوسش داری و اصلا نمیتونی به اون دروغ بگی

کمال گرایی یعنی چی دقیقا ؟ میدونم دقیق نمیدونماقا من یک هفته شروع کردم خیلی جدی میخوندم چون واقعا نم ...

سرچ کن درموردش چون طولانیه یکم

منظورم استرس شدید بود که باعث خنثی بودن میشه نه تلاش بیشتر