2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌احساس میکنم مث یه اله کلنگه،تو زندگی هایی که آقا خیلی اعتماد به نفس داره خانم اعتماد به نفس ش پایینه و بالعکس س ،نمیدونم چرا ،شاید ناخواسته طرف مقابل کوبیده میشه ،البته ،همه نه ها بعضی ها 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بنظرم اعتماد بنفس برای یه مرد واجب ترین چیزه

بله واقعا درسته ،به نظرتون مشکل قابل حله؟من چیکار میتونم بکنم ؟اگر خیلی تو زندگیمون تاثیر بد میزاره اصلا اون زندگی رو شروع نکنم🥲

یعنی چی ؟بیشتر توضیح میدیدلطفا؟ به نظرتون این موضوع چه قدر اهمیت داره تو زندگی‌مشترک ؟

خیلی زیاد اهمیت داره، خیلی 

نمیتونه از حقش دفاع کنه و همیشه در مقابل دیگران کوتاه میاد طوری که آدم از. خودش بدش میاد که مقصر جلوه داده میشه

بعد ده سال همسرم از ده اعتماد به نفسش شاید 3 و 4 بود، الان 7 شده

من‌احساس میکنم مث یه اله کلنگه،تو زندگی هایی که آقا خیلی اعتماد به نفس داره خانم اعتماد به نفس ش پای ...

اخه من خودمم خیلی اعتماد به نفس ندارم البته به شدت ایشون نیست یکم بیشتره ،میترسم تو زندگیمون تاثیرات بدی بزاره در آینده من همه جوره حاضرم کمکش کنم اما به شرطی که حل بشه 

خیلی زیاد اهمیت داره، خیلی نمیتونه از حقش دفاع کنه و همیشه در مقابل دیگران کوتاه میاد طوری که آدم از ...

وای پس شما خیلی میتونید کمکم کنید اینکه من ازش تعریف کنم کافیه؟ چه کار های دیگه ای میتونم انجام بدم؟

بله واقعا درسته ،به نظرتون مشکل قابل حله؟من چیکار میتونم بکنم ؟اگر خیلی تو زندگیمون تاثیر بد میزاره ...

باید ببینی مشکلش در چ حده و مهم تر از همه اینکه چند سالشه؟

تو سن پایین این قضیه طبیعیه..و اگر شدیده فقط روانشناس میتونه بهترش کنه، خودتون احتمال زیاد نتونید

وای پس شما خیلی میتونید کمکم کنید اینکه من ازش تعریف کنم کافیه؟ چه کار های دیگه ای میتونم انجام بدم؟

ببین کلا مسئولیت و مالی و خرید و طرف شدن با هر کس مثل صاحب خونه و مغازه دارو.. بسپر بخودش

من همسرم درون‌گرا و بی اعتماد بنفس بود و من دقیقا برعکسش

خرید میرفتیم پشت من قائم میشد یه موقع فروشنده ازش چیزی نپرسه، انگار بچمو بردم براش لباس بخرم، واقعا سخته 

باید ببینی مشکلش در چ حده و مهم تر از همه اینکه چند سالشه؟تو سن پایین این قضیه طبیعیه..و اگر شدیده ف ...

اره سنش نسبت به بقیه آقایون متاهل به طور کلی کمتره

دد مورد شدتش نمیدونم ،بله پیش‌مشاور میریم حتما