2777
2789
عنوان

اگه ی پسر اینو بگه منظورش چیه بیاید شات

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمیدونما دقیق..شایدم هدفش چیز دیگه باشه..من از کارای پسرا سر درنمیارم😂

منم اولین باره ک گیج شدم 

اول سوالای شخصی پرسید بعد شماره داد 

بعد بیشتر شد حرفامون و ب اینجا رسیدیم 

نمیدونم هدفش چیه

پسری که یه روز خیلییی باهات خوب و مهربونه و همش لبخند میزنه ولی دفعه بعد خیلی سرسنگین برخورد میکنه و ...

مودیه 

حسی بهت نداره هر وقت دلش بخواد میاد سمتت تو دامش نیفتیا

منم اولین باره ک گیج شدم اول سوالای شخصی پرسید بعد شماره داد بعد بیشتر شد حرفامون و ب اینجا رسیدیم ن ...

اهان اگه اینجور باشه که میخواد بیشتر باهات آشنا بشه و از،مرحله ی دوستی عادی به مرحله ی بعد برسه

اهان اگه اینجور باشه که میخواد بیشتر باهات آشنا بشه و از،مرحله ی دوستی عادی به مرحله ی بعد برسه

اما اینم در نظر بگیر ک غیر زمانایی ک کار داریم با هم پیام نمیده ولی اصرار میکنه ک تو هر وقت دوسداشتی پیام بده

مرحله بعدی نداره این که این جوری شروع کرده کارشو تو این مرحله انجام میده 🤣

اینم در نظر بگیر ک غیر زمانایی ک کار داریم با هم پیام نمیده ولی اصرار میکنه ک تو هر وقت دوسداشتی پیام بده

فازش چیه نمیدونم

مودیه حسی بهت نداره هر وقت دلش بخواد میاد سمتت تو دامش نیفتیا

اخه خیلی اولش آدم جدی و سخت و مغروری بود کم کم یخش باز شد یه یکسالی طول کشید تا از،حالت نگاه یواشکی و زیر چشمی به مرحله لبخند و برق چشم و نگاه مستقیم برسه🤣زیاد نمیتونه کاری کنه زیردستاش متوجه میشن  ..رابطه ای بینمون نیست من به واسطه ی کارش میرم محل کارش ..اونجا میبینمش ..