2777
2789
عنوان

این چه وضعیتی اداره برق دست گرفته

1288 بازدید | 64 پست

یکی نیست بهش بگه مرض داری روانی زرت و زرت برق میبری تابستونه هوا گرمه شاید یکی تو خونه مریض داره و با دستگاه داره سر میکنه خو توی روانی که زرت برق و میبری به این فک میکنی بابا به چی وصلی به کی وصلی 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

باز برق رفت

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخچال و تلویزیون داغون شد

دقیقا چقدر آدم بره پول یخچال بده آخه 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
آرام باش

بابا من سرماخوردم حالم بده از حمام اومدم حالا خبرم موهام و خشک کنم یه ذره سرحال بشم برق رفته بچم گرماییه هی گریه میکنه عصاب برام نذاشته 

دیشب تو حموم بودم برق رفت 😐 😒

کمبود انرژی دارن گویا 

از حق نگذریم ما ایرانیا هم خیلی مصرف انرژیمون بالاس

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

هرروز قطع میکنن دیگه

تا کی ادامه داره این وضع خسته شدیم به خدا یه مدت میگفتن سر اینکه برق و بدن عراق قطع میکنن حالا که دیگه اربعینم تموم شد 

دیروز ۲ ساعت برقمون نبود کلاس داشتم با هزار بدبختی اماده شدم رفتم کلاس ۱۰ دقیقه نشد برق اونجا هم رفت

یه برق رو نمیتونن تامین کنن میخوان اسرائیلم با خاک یکسان  کنن🤦🏻‍♀️

معلومه که به مردم فکر نمی‌کنند ،البته بگما مصرف ما ایرانیا هم خیلی بالاست

چرا دوره قبل مصرف ایرانیا بالا نبود؟دقیقا دو ماهه مصرف ایرانیا بالارفته؟