خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اخه من مژه هام خیلی پره و چشای درشتی دارم و چشام بی روح نبود ک دیگران هم متوجه بشن بن مژه زدم
اهاان پس چش قشنگی🥰🥰
من چشام خوشگله ولی مژه هام کم پشته واسه همین همیشه مژه میزارم
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی عزیزم چرا تقویت کننده مژه نمیزنی مثلا سریتا یا روغن های پرپشت کننده
کلا مژه هام کوتاه راستش حوصله ی رسیدگی ندارم 😅😅
سلام عزیزم شما تو یه تاپیک گفتین عمل کمر انجام دادینمیخاستم ببینم پیش کدوم دکتر؟و الان چطوره کمرتون؟
سلام عزیزم
بله من کمرمو سه سال پیش عمل کردم خداروشکر خیلی خوبم
دکتر احصایی بیمارستان مهر میشینه
مطبش هم بین کلاهدوز ۱۴ و۱۶ ساختمان زیتون