2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل بینی در اصفهان

5058 بازدید | 18 پست

من حدود دو ماه پیش عمل بینی انجام دادم و میخوام تجربمو اینجا بنویسم امیدوارم که مفید باشه 

من خیلی یهویی تصمیم گرفتم عمل کنم و خوب اول از همه دنبال یه دکتر خوب گشتم و از اینستاگرام،مرور های گوگل و 

نی نی سایت استفاده کردم 

و بعد از چند روز جست و جو دکتر آرمان فر رو پیدا کردم و نوبت مشاوره گرفتم که خوب کلا هم فقط پیش ایشون رفتم و واقعا اینقدر که برخورد خوبی داشتن و حرفه ای بودن همون موقع نوبت عمل رو برای ۲۰ روز بعد زدم 

و تو اون بیست روز هم هیییچ استرسی نداشتم و چون دکترم میدونستم عمل بدون درد،کبودی و ورم انجام میده و تامپون هم نمیزاره اصلا نمیترسیدم 

خلاصه روز عمل رسید و خیلی جو اتاق عمل عالی بود کلی با من شوخی کردن و من بیهوش شدم 

وقتی بهوش اومدم خیلی وضعیت خوبی داشتم برعکس مریض های بقیه دکترا که خیلی حالشون بد بود و پرسنل اونجا هم میگفتن که مریضای دکتر آرمان فر خیلی حالشون بهتره و همون شب مرخص شدم 

در کل خیلی از نتیجه عملم راضی ام و در هیچ کدوم از مراحل هیچ درد و کبودی و اذیتی نداشتم 

هزینه ی عمل من ۷۹ تومن در تیر ماه ۱۴۰۳‌

و بینی من هم گوشتی بود که الان خیلی خوب شده خدا رو شکر البته باید صبور بود.

(قصد هیچگونه تبلیغی ندارم فقط دوست دارم اگه تجربه ای مفید بوده برام بقیه هم استفاده کنند)

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه ولی جا داره ب همه اونایی ک دنبال عمل کردن هستم کبودی و ورم نشونه خوب عمل هست و جای نگرانی نداره ۱ هفته ای این ورم و کبودی از بین میره . 

درباره تامپون هم بگم کسایی ک نیاز ب غضروف داشته باشه تیغه بینی حین عمل غضروف سازی میشه ک تامپون باعث میشه استخون بینی تکون نخوره . بعضیا را دیدم ک میگن ما تامپون داشتیم میگن منظورمون همون باند هست ک میزازن تو بینی ! تامپون یچی پلاستیکی طوره ک حدود ۳ روز بعد از عمل جراحی دکتر برمیداره ک کلا درد نداره 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
میشه عکس بینتونو بزارید؟

تو پیج دکتر سجاد آرمان فر برید عکس گذاشتن و همه هم واقعی هست چون فیلم بعد و قبل عمل خود منم گذاشتن 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

مبارکت باشه ولی جا داره ب همه اونایی ک دنبال عمل کردن هستم کبودی و ورم نشونه خوب عمل هست و جای نگران ...

روش دکتر من عمل با پیزوسرجری هست که اصلا نیازی به تامپون نداره و بله قطعا برای بعضی موارد نیاز هست که برای من نبوده و اینکه در این روش کمترین کبودی و ورم رو داریم چون به بافت آسیبی نمیرسه 

و برای یکی مثل من که ترس شدیدی از تامپون دارم این بهترین راه بود 

سلام عزیزم چرا اینقدر گرونه؟ 79تومن زیاد نیست؟ منم بینیم گوشتیه امروز نوبت مشاوره دارم پیششون ولی اگه اینقدر گرون باشه نمیتونم حدود 50میتونم . شما کار خاصی برات انجام داده؟ 

سلام عزیزم چرا اینقدر گرونه؟ 79تومن زیاد نیست؟ منم بینیم گوشتیه امروز نوبت مشاوره دارم پیششون ولی اگ ...

نه فقط عمل بینی انجام دادم خوب بپرسید قبل اینکه برید مشاوره و وقتی بری مشاوره باید عکس بگیری و ویزیت بپردازی که خودش حدود ۷۰۰ میشه پس اگه نمیخوای اونجا عمل کنی الکی نرو