2777
2789

لايك لطفا

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیشب سینه مرغ داخل غذا ساز خرد کردم نذاشتم بحالت چرخ کرده بشه روز خاموش کردم بعد با زعفران سیر پودر زیره زردچوبه نمک فلفل قرمز ‌پختمش عدس جدا پختم بعد موادو با برنج و عدس گذاشتم دم بکشه 

همون عدس پلوی خودمون با سینه مرغ🤣🤣

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

رولت مرغش کن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

سیب زمینی پنیری نگینی سرخ کن سیب زمینی رو با مرغ پخته ریش شده بریز رو سیب زمینی ها روش پنیر بریز بزار رو گاز تا پنیر آب بشه 

یا میتونی مرغ رو تکه تکه کنی با پیاز تفت بدی بعد یکم رب گوجه و رب انار بزنی  با چنتا آلو بخارا و یکم گردو با آب بزاری جا بیوفته چند دقیقه آخر بهش زرشک و کشمش بزن بریز توش  اگرم مایل بودی وسط پخت زعفرون بزن  

.‌‌

ساندویچ مرغ : 

سینه مرغ را بزار داخل قابلمه کمی آب بریز. پیاز ریز کن بریز توش. نمک و زردچوبه و فلفل قرمز بزن. 

بگذار کاملا بپزه تا آبش تموم بشه. 

قارچ بگیر بشور و ورقه ای خرد کن. و با روغن خیلی کم تفت بده. 

یک عدد پیاز کوچک هم خلالی خرد کن و تفت بده تا نرم بشه. 

مرغ را رشته ای درشت خرد کن. با چاقو خرد شود. 

بعد همه مواد را با هم قاطی کن. آرام. 

کمی فلفل سیاه بزن. 

مواد آماده شده را به همراه کاهو ریز شده. داخل نان باگت بریز. با سس کچاپ بخورید. 

نوش جان 

از اینستا یاد گرفتم  پیاز داغ درست کن بعدش 

سینه مرغ رو مکتبی خرد کن و بهش اضافه کن  نمک و ادویه ها بزن

زعفران  دم کرده و زرشک و بعدش یک استکان آب‌جوش  بزیز ۲۰ دقیقه بپزه با برنج

جوجه کباب کارمندی اسمش بود

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

اینو خودم درست کردم

اینم دستور پختش

رولت مرغ عالیه👌

من به جای هویج خیار شور گذاشتم چون هویج نمیخوریم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

کباب سینه مرغ داخل ماهی تابه دوطرفه : 

سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کن در پیاز و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و آبلیمو بخوابون. 

کف ماهی تابه دوطرفه ( تابه رژیمی) را کمی چرب کن. 

سیخ چوبی را داخل آب سرد بزن و مرغ ها را به سیخ بکش. 

و داخل تابه بچین.  زیرش کم باشه بزار بپزه.بعدش پشت و رو کن.  دو طرفش برشته بشه. 

اگر احساس کردی میسوزه. کمی آب بریز توش.