2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دیشب سینه مرغ داخل غذا ساز خرد کردم نذاشتم بحالت چرخ کرده بشه روز خاموش کردم بعد با زعفران سیر پو ...

خیلی خوشمزه میشه 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
خیارشور پخته شده😑چه مزه ای داره

همون مزه شور و نمکی خودش چه مزه ای میخواد داشته باشه

شما هویج بزار

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

چرخش کن 

پیاز رنده کن ابشو بگیر بریز توش 

یکم زعفرون دم کرده غلیظ

پودر سیر یا یکم خود سیر له کن

فلفل سیاه

زیره سبز نوک قاشق چ کمتر

نمک بریز توش مخلوطش کن مواد بره به خورد هم 

بعد شکل کباب تابه ای یا هرجور خودت دوست داری فرمش بده بزار تو تابه که از قبل یکم روغن زدی و داغه و سرشو بزار خوب که پخت و واروش کردی کره اب کن با زعفرون دم کرده غلیظ بکش روشون قشنگ باقیشم بریز تو خودت تابه ولی حواست باشه ابش که رفت نسوزه فقط موقعی تموم شد خاموشش کن اینجوری ابدار تر و خوشمزه تر میشه

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

چرخش کن پیاز رنده کن ابشو بگیر بریز توش یکم زعفرون دم کرده غلیظپودر سیر یا یکم خود سیر له کنفلفل سیا ...

پاپریکا و یکم زردچوبه هم بزن 

البته ادویش دلبخواهیه میتونی کمو زبادش کنی 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

من سینه رو آبپز میکنم با سیب زمینی آبپز رنده میکنم پنیر پیتزا میریزم و ادویه و جعفری 

پهن میکنم رو کیسه فریزر ژامبون گوشت یا مرغ وسطشم پنیر پیتزا رولش میکنم تو آرد سوخاری و تخم مرغ میغلتونم 

نیم ساعت میزارم یخچال بعدم سرخ میکنم 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

پاستا درست کن

سینه مرغ رو مربع مربع خورد کن بریز تو تابه با کره تفت بده بعد دوتا سیر رنده کن اضافه کن با سیر تفت بده تا رنگ مرغ تغییر کنه 

بعدش خامه اضافه کن یکم که گذشت شیر اضافه کن 

در اخر هم ماکارونی پنه اضافه کن درشو بذار  

ماکارونیا که نرم شدن روش پنیر پیتزا بریز 

تمام

کوکوی اسفناج مرغ 

یه پیاز رو خلالی خورد کن بزار تفت بخوره ادویه جات مخصوص بهش بزن و بعد برگ اسفناج ها رو از وسط یه برش بزن بداز داخل ماهتابه زیاد خردش نکن ! وقتی که تفت خرد و رنگش به سبز پررنگ در اومد سینه مرغی که تو یه ظرف دیگه ابپز کردیی رو ریش ریش کن بریز داخل اسفناج و درش رو بزار اب اسفناج که کامل خشک شد ، یه ددنه تخم مرغ بزن بهش و در ماهتابه رو بزار که سفیده تخم مرغ پف کنه 

کوکوی رژیمی و بددن روغتی هست و خیلی خوشمزست میتونی هم با نون تست و هم با نون لواش میل کنی 🌱