2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داخل الویه پودر انبه میریزم خوش مزه تر میشه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
پودر انبه ندارم دلم میخواد انبه گرفتم خودم پودرشو درست کنم میدونی چطوری درست کنم ؟

نه بلد نیستم من حاضری میخرم

میخوای داخل گوگل سرچ کن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
غذای محلی شوشتر هست تو زاهدان شبیه سبزی پلو ولی داخلش لوبیا سفید چشم بلبلی و گوشت چرخ کرده هم داره

عه من اینطوری پلو درست میکنم و عاشق چشم بلبلی ام 😁 اما لوبیا سفید نمیریزم با شوید خشک و مرغ قاطی میکنم 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

چطوری درست میشه ؟

پیاز تفت میدم با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بعد تو یه قابلمه جدا لوبیا سفید چشم بلبلی که خیس خرده از قبل رو میزارم بپزه در حد ۳۰ دقیقه بعد توی پیاز تفت خورده گوشت چرخ کرده رو میندازم تا تفت بخوره بعد اینکه چرخ کرده کامل پخت سبزی پلویی و یا شوید خشک شده رو میریزم داخلش و چند دقیقه بعد لوبیا سفید رو اضافه میکنم 

بعدم به اندازه اعضای خانواده برنج میشورم و به اندازه هر پیمانه برنج اب هم میریزم داخلش و میزارم دم بکشه و عالیییهه طعمش 

با مرغ های مکعبی ریز خرده شده  هم میشه پخت هر جفتش درسته