2777
2789
عنوان

ریزش مو با آب پیاز😣

313 بازدید | 9 پست

چند وقت پیش یه از خدا بیخبری توی همین نی نی سایت نوشته بود آب پیاز برای ریزش مو خوبه از شب تا صبح باید بزاری رو موهات باشه همین کارو کردم ریزش موهام صد برابر شده و کلم بو پیاز میده هرچی میشورم بوش نمیره ینی ممکنه ریشه موهام سوخته باشه چیکار کنم ریزشم کم بشه؟؟؟😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصولی درمان کنید تا نتیجه بگیرید✔️

نوع کف سر جنس موی هر کسی فرق میکنه

مشاوره رایگان پوست و مو 

روبیکا

Trustisho

کارشناسان پوست مو شرکت لیاتیم

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

از سایت بندیتو..روغن سفارش بده برای ریزش و طبق دستورش استفاده کن خیلی تعریفشو شنیدم خودمم می‌خوام روغن برای ساقه موهام بگیرم 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

اصلا نباید از این روشای طب سنتی برای مو امتحان کرد جنس موها باهم فرق داره ینفرم بهم گفت اب برنج معجزه میکنه من زدم وای یعنی کف سرم زخم شده بود میخارید بعد میسوخت فکردم شپش گرفتم رفتم دکتر گفت زخم شده تا ددماه شامپو و نرم کننده مخصوص و قرص ضد حساسیت میخوردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید