2777
2789
عنوان

اطلاعات درباره تخمک گذاری میخوام

65 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من کلا پریود نمیشم مگر اینکه دوفاستون

پروژسترون بزنم 

ماه گذشته دکترم مدروکسی پروژسترون دادن

هربار با دوفاستون و آمپول نهایت سیکلم 3روزه و دو روزه بود این ماه 7روز دقیق مث زمانی ک برای اولین بار پریود شدم بود 31اولین روزم بود و 6هفتم میشد. 

دوسه روز پیش موقع سونو واژینال دکتر گفت ضخامت رحمت بالاس شک کردن ب خارج رحمی رفتم بتا دادم 1بود 

بهم لتروزول کلومیفن داد گفت بخور و یک شب درمیون نزدیکی داشته باش اما  شنبه باید برم براعکس رنگی رحم و یک هفته نباید قبلش نزدیکی داشته باشم 

الان امروز صبح ک نهم سیکلم میشه دردایی شکل پریود دارم ی طرف پهلو و تخمدانم بیشتر 

کسی میدونه تخمک گذاریه؟ 

و اینکه الان ک این دردا رو دارم و عکس رنگی شنبه باید بدم شانس بارداریم رو از دست نمیدم؟ 

آخه از بس پریود نمیشم علائم برام تعجب برانگیزه😁😂😂

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كلومفين خوردم علائمش اين دردا هستولي من عكس رنگي گرفتم نگفته بود نزديكي نكن قبلشبهم گفت بعدش يك ه ...

جدی یعنی یک هفته بعدشم نباید داشت😥😥😥 پس من براچی لتروزول و کلومیفن بخورم🥲🥲

جدی بگیرش ک در آینده ب درد من خدای نکرده دچار نشی

چیکار میتونم خود بکنم کسی منو دکتر نمیبره وقت نمیزارن براش چند بار به مامانم گفتم همش جوش میزنم بخاطر اینه هرمونام بهم ریخته جدی نمیگیرن

چیکار میتونم خود بکنم کسی منو دکتر نمیبره وقت نمیزارن براش چند بار به مامانم گفتم همش جوش میزنم بخاط ...

خب خودت برو من خیلی سر سری گرفتم تا الان ک 30سالمه مشکل شدید تنبلی تخمدان pcos گرفتم 5ساله بچه دارنمیشم

جدی یعنی یک هفته بعدشم نباید داشت😥😥😥 پس من براچی لتروزول و کلومیفن بخورم🥲🥲

لتروزول و كلومفين براي زمان اقدام ميدن

من خودم اول ازمايشاتم رو كامل كردم بعد عكس رنگي بعد مطمعن شد كه مشكلم تنبليه بهم كلومفين داد

شما بخوري بايد سونو هم بشي

چون اين قرصا كيست هم مياره

من كه اوردم

لتروزول و كلومفين براي زمان اقدام ميدنمن خودم اول ازمايشاتم رو كامل كردم بعد عكس رنگي بعد مطمعن شد ك ...

میخواستم برای قبل عکس رنگی شیاف دیکلوفناک استفاده کنم الان ک دارم این داروها رو میخورم نباید از شیاف استفاده کنم؟؟؟؟