2777
2789
عنوان

خواهر 7 سالم لج کرده مدرسه نمیرم

362 بازدید | 24 پست

خیلی ذوق داشت وسیله گرفته بود ولی خوب

جابه جایی داشتن پدر مادرم 

حالا گریه من دوستای قبلیم میخام خاله قبلیمو میخام نمیخام برم مدرسه دیگه 

چیکار کنیم که اذیت کمتر کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ لوس شده بگو اینجا از اونجا بهتره قبلش با معلمش هماهنگ کنین اگه از الان مشخص شده کیه تلفنی باهاش حرف بزنه 

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

اوایل سخته با گریه میره ولی باید بره

بعدا دیگه نمیتونین جداش کنید😂🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه کادو که خیلی دوست داره بگیرید بذارید مدرسه بعد بهش بگید معلمت میخواد بهت کادو بده چون تازه واردی بعد ببریدش خودش بگیره از معلمش شاید خوشش اومد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

داداش من رو باید هر روز صبح با التماس می‌فرستادی مدرسه،

آخر هم یه خودکار برمی‌داشت می‌رفت 

نه کتابی نه دفتری نه کیفی

چی کشیدم من تا این ابتداییش تموم شد😐

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

درکش کنید،از دوستاش جدا شده برای ذهن و روان ی بچه زیاده و سختبراش کادو بخرینبگین اینجا هم دوست پیدا ...

همش گریه و بی قرار عین بچه ای که ازش پستونکش رو گرفتن گریه اینقدر کریه که خواب میره

البته با دخترای همسایه دوست بود هرروز پیش هم حالا شاید با همسایه قبلی صحبت کنم رقت آمد کنه تا بره مدرسه نمیدونم هم بچه اس هم رو مخه