2777
2789
عنوان

حامله ها یا کسایی که تجربه حاملگی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست
بوی ترشحتون از کی تغییر کردمنم ماه ۴ هستمو تغییر کرده

دقیق یادم نیست عزیزم ولی فکر میکنم از ماه چهارم باشه و اینکه بوی خاصی داره عذر میخام قبلا ک عفونت میگرفتم بوش اینجوری نبود هردو‌ بد بو هستنا ولی فرق داره بوشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی ادرارت نیست من سرفه میکنم یدفعه ازم دو قطره میزنه بیرون رفتم سونو همه چی خوب بود عفونتم ندارم ...

ضربه هاشو تو مثانه حس میکنی.من الان دوروزه اومده پایین انقد استرس دارم

آب با ترشحات فرق میکنه آب باید شفاف و رقیق باشه البته بی بوولی ترشحات یکم غلیظ تر و رنگش هم سفید یا ...

خودمم حس میکنم عفونته ولی خارش و سوزش ندارم اصلا هفته بعد نوبت دکتر دارم میگم بهش،👍ممنون عزیزم

نه برو دکتر چون عفونته اگه بو میده 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
دقیق یادم نیست عزیزم ولی فکر میکنم از ماه چهارم باشه و اینکه بوی خاصی داره عذر میخام قبلا ک عفونت می ...

این موارد رو تو بارداری نباید سرسری گرفت، حتما باید با پزشکتون در میون بذارید.

دوست عزیز احتممالن ادرارته.منم ۶ ماهمه. روززی چندبار لباس زیر. رو عوض میکنم با یه سرفه چنند قطرره ادرار میریزه..از اول بارداری اینطورم مشکلی هم ندارم...ولی اگه بو داره عفونته...

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
خودمم حس میکنم عفونته ولی خارش و سوزش ندارم اصلا هفته بعد نوبت دکتر دارم میگم بهش،👍ممنون عزیزم

خواهش میکنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

طبق تجربه خودم دو روز پشت سرهم ترشح داشتم ولی در طول روز زیاد نبود ممکن بود دو بار بود ولی در حدی خیس میشدم که لباسم زیرم خیس میشد 

که بعدش کیسه آبم پاره شد تو ۳۶ هفته 

حتما به دکتر مراجعه کنید که اگه خدایی نکرده نشتی چیزی باشه بشه جلوگیری کرد انشالله چیزی نیست 

مطمئنی ادرارت نیست من سرفه میکنم یدفعه ازم دو قطره میزنه بیرون رفتم سونو همه چی خوب بود عفونتم ندارم ...

اینو نمیدونم...چطور میشه تشخیص داد که ادراره؟من با سرفه و فشار اینجور نمیشم درطول روز همیشه هست ولی جالب اینه شبا ک درحالت خوابیدم وتحت فشار نیست اصلا ندارم... نکنه ادراره🤔

دقیق یادم نیست عزیزم ولی فکر میکنم از ماه چهارم باشه و اینکه بوی خاصی داره عذر میخام قبلا ک عفونت می ...

عذر میخوام مثل بوی اسپرمه

منم هروز حس میکنم

روزی دوبار عوض مبکنم

البته معمولا شرت نمیپوشم دامن میپوشم 

ولی شرت میپوشم ترشح و بو حس میشه.با دامن نه ترشح دارم نه بو حس میکنم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
طبق تجربه خودم دو روز پشت سرهم ترشح داشتم ولی در طول روز زیاد نبود ممکن بود دو بار بود ولی در حدی خی ...

برا تو‌زیاد بوده دختر چه وحشتناک🥺 برا من فعلا کمه البته سن بارداریمم کمه اینسری برم دکتر میگم دقیقتر چک کنه