2821
2789
عنوان

کیستم کوچیک شده

261 بازدید | 19 پست

بچه ها امروز رفتم سونو کیستم کوچیک شده بود خداروشکر شده ۱۶میلیمتر

هنوز دکتر نرفتم

به نظرتون اگه قرصام قطع کنم دوباره بزرگ میشه؟

چکار کنم؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

راهنماییم کنید لطفا

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه قرصی میخوری ؟؟؟خواهشن بگو . منم کیست دارم فقط متفورمین میخورم 

۴ماه ال دی داد خوردم فقط ۱سانت و نیم کوچیک شده بود

دیگه عصبی شده بودم به دکترم گفتم قوی ترش کن اچ دی داد ۲ماه ۲سانت کوچیک شد

۵سات بود الان ۱۶میلی شده

چه قرصی میخوری ؟؟؟خواهشن بگو . منم کیست دارم فقط متفورمین میخورم 

متفورمین چیه؟

قرصه عزیزم

نه منظورم اینه که قرص جلوگیریه؟یا برای تخمک گذاریه؟

نه منظورم اینه که قرص جلوگیریه؟یا برای تخمک گذاریه؟

برای تنبلی تخمدانه

البته من کیست و تنبلی داشتم

دکتر برام ۱ ماه تجویز کرد ولی فایده نداشت

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
مرسی که جواب دادی . متفورمین برای تنبلی تخمدانه 

خواهش میکنم گلم 

برای تنبلی تخمدانه البته من کیست و تنبلی داشتم دکتر برام ۱ ماه تجویز کرد ولی فایده نداشت

الان خوب شدی؟

برو دکتر از دکترت بپرس عزیزم

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

به نظرتون بازم قرص بخورم یا نه؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز