2777
2789
عنوان

کادو تولد برای شوهر

272 بازدید | 18 پست

فقط چیزای گرون نگید 

ببخشید نهایت در حد ۶۰۰ 

توشهر من میشه با این قیمت چیز خوب خرید 

و شوهرم برای تولد من ۱.۴۰۰ خرج کرده بود 

لطفا بگید چی بخرم 

پلیور 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من اکثرا واس تولد شوهرم یا روز مرد واسش یا تیشرت میگیرم یا ادکلن با اینکه از هردوتاشم خیلی داره ولی خب فقط همینا رو میشه گرفت با بودجه کم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

نمی‌دونم ادکلن با این قیمت هست یا نه 

اما اگر هست ادکلن تزئین شده می‌تونه گزینه مناسبی باشه 

همین طور ست مردونه از ست لباس تا زیور آلات 

میتونی هم دعوتش کنی کافه رستوران و کیک و شام نوش جان کنید که در این صورت یکم بیشتر باید هزینه کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

من کارم تولد کلیپ برای تولد هس با اسم و متن درخواستی خودتون. اگه خواستین در خدمتم .هم با صدای گوینده هم با صدای خودتون یا هم آهنگ مورد نظرتون قیمت بسیار مناسب نود و پنج تومن

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 
ببین من اکثرا واس تولد شوهرم یا روز مرد واسش یا تیشرت میگیرم یا ادکلن با اینکه از هردوتاشم خیلی داره ...

منم براش همیشه پیراهن میگیرم 

گفتم امسال یکم تنوع بدم که خوب میدونم با این بودجه نمیشه 

کیک خودم درست می کنم به نظرت صندل بده براش بگیرم؟ یا دوتا تیشرت براش بگیرم؟

نه خوبخ عزیزم میتونی یک تیشرت با ادکلن بگیری

یا تیشرت با گل

ادکلن مناسب گیر میاد تیشرتم نهایتن ۲۰۰ ۳۰۰ باشه

منم براش همیشه پیراهن میگیرم گفتم امسال یکم تنوع بدم که خوب میدونم با این بودجه نمیشه

ی کیک بگیر باقیشم ی ادکلن بگیر

همینکه به یادش بودی خیلی با ارزشه عزیزم

از سالهای بعدی دیگه بیشتر سورپرایز کن😁

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
ی کیک بگیر باقیشم ی ادکلن بگیرهمینکه به یادش بودی خیلی با ارزشه عزیزماز سالهای بعدی دیگه بیشتر سورپر ...

من اینجوری ام هرچه قدر برای تولدم خرج کنه نصف اون مبلغ براش خرج می کنم 😂😁

من اینجوری ام هرچه قدر برای تولدم خرج کنه نصف اون مبلغ براش خرج می کنم 😂😁

خب فرق میکنه اخه😂

مثلا اگه تولدت واست طلا بگیره باید واسش طلا بگیری؟؟

خیییررررر😁