2777
2789
عنوان

ببینید طلا فروشی سرم کلاه گزاشته

205 بازدید | 23 پست

من یکم طلا داشتم ک ریز بودن بردم بدم ی تیکه بزرگ تر ،طلاهای خودم شد پنج گرم  ک جمعا گفت میشه 17 تومن.

بعد خواهرشوهرم گفت النگو بردار آشناست دوتا بردار قسطی میدی بهش .  دوتا النگو برداشتم گفت میشه هفت گرم و هفتصد دوتاش.

۱۷ تومن طلاهارو برداشت پنج تومنم بهش نقدی دادم، باز گفت دو گرم و دویست سوت طلا ب نرخ روز باید بهم بدی.(این ب نرخ روزو وقتی زد ک دیگ النگو رو انداخته بود دستم و کاری نمیتونستم بکنم،چون قبلا ک قسطی میگرفتن خواهرشوهرم ازش ب نرخ همون روزی ک میخریدن دیگه مینوشت واسشون ن مث من ب نرخ روز ک معلوم نیس گرونتر شه یان )

حتی ازشم پرسیدم اجرتشو چند زدی جوابی نگرفتم🫤

خودم ک کلا گیج شدم و اصلا نفهمیدم ک چطوری شد و... 

تا شب ب شوهرم گفتم گفت فک کنم طرف بهت زده فقط😔

حالا اگ بلدید و سر در میارید ببینید سرم کلاه گزاشته؟!واقن گیج شدم خودم نمیفهمم چطور شد، بنده خدا شوهرم حرفی نزد گفت کاریه ک شده بیخیالش،اما خودم کلا فکرم ریخته بهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاهاتو به قیمت تابلو منهای پنج درصد برداشته ازت که اکثرا همینجوریه ، النگوهارم خوب داده فقط اونجاش که گفته دو گرمو‌به نرخ روز بدی من نمیدونم روال همینه یا نه 

طلاهاتو به قیمت تابلو منهای پنج درصد برداشته ازت که اکثرا همینجوریه ، النگوهارم خوب داده فقط اونجاش ...

اگ اینطور باشه خب یکم خیالم راحت میشه.

والا من نمیدونم گفت جدیدا اینطور شده منم اولین بارم قسطی 🤦‍♀️