2777
2789
عنوان

ادم های خیالی رو می بینم

329 بازدید | 23 پست

خب من  اختلال مزخرف رویاپردازی ناسازگار دارم بعد تقریبا 5سال میشه که این کارو انجام میدم همیشه موسیقی گوش میدادم الان متوجه شدم که تقریبا ی ساله که من بعد 

از خروج از تخیل هم یه حسی مث اینکه اونایی که تصور کردم تو واقعیت هستن میاد بعد با خودم میگم خنگ باز تو تصوری بعد فراموش میکنم بعد ۵ دقیقه دوباره تصور خودکار که اونا هستن یعنی نمی بینمشونا اسکیزوفرنی و اینا نیست منظور حس بودنه بعد من میخواستم بدونم شمام اینطورید با مخ من رد داده بعد تمرکز ندارم موقع درس میره ذهنم سمت تصور  . گرخیدم میگم نکنه دارم اسکیزوفرنی میگیرم کم کم مخم بیشتر رد بده تصور رو به توهم تبدیل کنه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه نیستید عزیزم🫶🏻💙💙

ولی برای حلش چاره و راهکارش فقط دست یه روانشناس خیلی درست حسابیه

من توصیه میکنم اگر تهران نیستی

سرچ بزنی سایت ارگانیک مایند

و تلفنی مشاوره بگیری جای معتبریه خصوصااااا توی موارد بیماری و اختلال 

من همیشه اونو معرفی میکنم به افراد

چون روانشناس های معتبر داره 

توی اینستا سرچ بزن بهزاد چاووشی ، رئیسشه

توی دایرکت پیام بده شاید دید جواب داد

حتما پیگیر شو

حیفه کنکور هم داری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من کپ خودتم

مدام رویا پردازی. میکردم و می کنم

از 8 سالگیم شروع شد یه شخصیت به نام ویلی و دختری به نام لیلی ک بعدا اسمش شد سارا و این ماجراهاشون بیشتر شبیه فیلم هایی بود ک میدیدم، خودم رو جای ویلی میزاشتم و پسر هستم توی رویاهام

هرفیلمی میدیدم، تو رویاهام تغیرش میدادم و شخصیت هاشو عوض میکردم و شخصیت های ساختگی خودمو میگذاشتم 

موقع کنکور ک علاوه بر اینا، شوهرایندم هم اضافه شد، زندگیم بچه ها و خونمو میدیدم، 

جالبه بگم شوهرم الان دقیقا همون شکلیه ک تو رویاهام دیده بودم، ی مردنسبتا قد بلند، سفید، عینکی و ریشو و خوشگل و مذهبی😂😂

وقتی اومد خواستگاریم، برگام ریخت

خلاصه الان بچه هم دارم 

ولی این رویا پردازیم از بین نرفته، کمتر شده ولی دوستش دارم، واقعا لذت میبرم ک وقت قبل خواب رویا پردازی کنم

اسمشم اختلال نیس

ما قوه ی تخیلمون خیلی فعاله و ادمای خلاقی هستیم، من واقعا تو مدرسهو. دانشگاه و الان سرکارم، مدام از اطرافیانم میشنوم ک چقدر تو کودک درونت فعاله، چ نقاشی هایی میکشی، چه قشنگ شعرارو مثل خواننده هاشون میخونی(من صدام خوبه تقریبا، تقلید صوام میکنم) و انشا نویسی و... 

بنظرم نگران نباش و اسمشو دیوونگی و اختلال نزار

این من و تو و ادمای مثل ما رو، از بقیه متمایز و خاص تر نشون میده

من کپ خودتممدام رویا پردازی. میکردم و می کنماز 8 سالگیم شروع شد یه شخصیت به نام ویلی و دختری به نام ...

این کارو انجام میدم همیشه موسیقی گوش میدادم الان متوجه شدم که تقریبا ی ساله که من بعد 

از خروج از تخیل هم یه حسی مث اینکه اونایی که تصور کردم تو واقعیت هستن میاد بعد با خودم میگم خنگ باز تو تصوری بعد فراموش میکنم بعد ۵ دقیقه دوباره تصور خودکار که اونا هستن یعنی نمی بینمشونا اسکیزوفرنی و اینا نیست منظور حس بودنه بعد من میخواستم بدونم شمام اینطورید با مخ من رد داده بعد تمرکز ندارم موقع درس میره ذهنم سمت تصور  . 

اصلا دنبال حلش نباش

مگ چ ایرادی داره؟ 

مگر اینکه رویاهات مربوط ب قتل و چیزای منفی باشه ک تو واقعیت انجام میدی یا اسکیزو بشه

وگرنه این شخصیت زیبای توعه نیازی ب دکتر نداره، منم نرفتم و عاشق این خصلتم هستم

میرم تو ددنیای. خودم و حال میکنم

البته این دنیای خیالی نباید تو رو از واقعیت دور کنه

ینی نباید یه شوهر دیگ ببینی وقتی خودت شوهر دداری، نباید پدرمادر دیگ ببینی وقتی پدرمادرتم هستن، این جور رویاها باعث میشه زندگی اصلیتو دوس نداشته باشی

اصلا دنبال حلش نباشمگ چ ایرادی داره؟ مگر اینکه رویاهات مربوط ب قتل و چیزای منفی باشه ک تو واقعیت انج ...

نه عزیزم

مرز رویا و تخیلو گم کردم الان حس میکنم نگام میکنن همون ادم تخیلی ها 

و خجالت می کشم مثلا میخوام لباسمو عوض کنم حس میکنم زشته اونا دارن می بینن

ببخشیدعزیزم نمیخوام بترسونمت اما کسایی که اسکیزوفرنی دارن حالات شمارودارن اوناهم مرزبین رویاوواقفیت روتشخیص نمیدن وهمش حس میکنن تحت نظرت صدامیشنون و.... اگه میتونی حتمابرو دکتر انشالله که چیزخاصی نباشه

ببخشیدعزیزم نمیخوام بترسونمت اما کسایی که اسکیزوفرنی دارن حالات شمارودارن اوناهم مرزبین رویاوواقفیت ...

نه اونا نمی دونن تخیله و فک نمی کن مریضن 

من اگاهم نسبت به واقعیت 

اما کمی مرزاش گم شده