2777
2789
عنوان

دخترا جنگ های به موقع بکنید توی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 40 پست
اگه قراره در مقابل همسرم بجنگم ترجیح میدم طلاق بگیرم

قرار نیست در مقابل همسرت بجنگی

داری برای وجود خودت با این زندگی میجنگی

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
بله ولی بعدش یه عمر ارامش و اسایشه نه جنگ روانی

بنظرم باید این مسائل رو با سیاست حل کرد وگرنه جنگیدم آدم رو زخمی می کنه..من چون خودم خیلی جنگیدم و زخمی هم شدم اینو میگم

ولی با سیاست راه ها زودتر هموار میشه..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید  کلمه جنگ بار منفی زیادی داشت که اینقدر جبهه گرفتین اما منظور من از جنگ در ارامش خلاصه میشد

اون حرفایی که باید میزدی و نزدی و باید حالا همش نق و نوق کنی 

اون کاری که باید میکزدی و نکردی و الان داری غصشو میخوری 

پس بجنگ با خودت تا ارامشت رو بدست بیاری 

فکر نمیکنم صحبت های من جایی گفته باشم با خانواده همسر و خود همسر در بیفت و لج بازی کن و نحس شو

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

استاتر ازدواج میکنی یا میجنگی؟ 

دو دقیقه نجنگ شاید با گفتمان حل شد  

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

زندگی جنگیدن نیست . زندگی مدیریت شرایطه این که یاد بگیری بهترین حالتی رو انتخاب کنی که هم خودت هم بقیه ازار نبینن . درهمه این نسخه ها شما فقط زن رو رو در نظر گرفتی یه تفکر مغرور تک محوری ولی هر ادمی چه زن چه مرد فقط یه محور نیست . خانواده همسر بعدها فرزند همه اینا با هم اگر در نظر گرفته بشن تصمیمات درست و منطقی میگیره ادم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بنظرم باید این مسائل رو با سیاست حل کرد وگرنه جنگیدم آدم رو زخمی می کنه..من چون خودم خیلی جنگیدم و ز ...

اصلا منظورم اون نبود عزیز پست قبلی توضبح دادم

زندگی جنگیدن با همسر و خانواده اش نیست، همه قوم شوهرم اینا بد و قوم خودم فرشته نیستن. یه عده خانوما ...

جنگ یه اصطلاحه

اما تلاش برای مستقل شدن

حریم برای زندگی شخصی و خانوادگی قائل شدن

احترام متقابل. همه اینا که باشه جنگ پیش نمیاد

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
شما سر اینا جنگیدین؟

نه 

اگه موقع ازدواجم میکفتم نمیام تو ساختمون خانواده همسر وضعم بهتر بود 

اگر موقع حق و حقوقم قاطعانه برخورد میکردم وضعم بهتر بود 

نمیدونم چرا یه عده گارد گیرشون قویه

قرار نیست در مقابل همسرت بجنگیداری برای وجود خودت با این زندگی میجنگی

ارامش روانم چی میشه

ارامش روان همسرم چی میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نه اگه موقع ازدواجم میکفتم نمیام تو ساختمون خانواده همسر وضعم بهتر بود اگر موقع حق و حقوقم قاطعانه ب ...

راه پله خونت با مادرشوهرت اینا مشترکه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بنظر من انسان باید عاقل باشه و هیچ وقت وارد جنگی نشه همیشه ارزش سکوت خیلی بالاست از همسایه های ما دو ...

منظورم از جنگ دعوا نبود ولی ها🙄🙄

راه پله خونت با مادرشوهرت اینا مشترکه؟

بله 

شاید کلمه جنگ بار منفی زیادی داشت که اینقدر جبهه گرفتین اما منظور من از جنگ در ارامش خلاصه میشداون ...

جنگیدن همون تلاش کردن برای رسیدن به هدف دلخواه👍

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
بنظر من انسان باید عاقل باشه و هیچ وقت وارد جنگی نشه همیشه ارزش سکوت خیلی بالاست از همسایه های ما دو ...

اگه مردم سرشون تو کار خودشون باشه دنیا جای بهتری میشه تو یه تاپیک پست گذاشتین به ائمه توهین کردین قفل شد نتونستم جواب دندون شکن بهتون بدم انشاءالله خدا خودش جواب اهانتت رو بده

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ارامش روانم چی میشهارامش روان همسرم چی میشه

دکتر شیری میگه اگه جنگ های به‌موقع نکنی

اگه حرف هایی که باید بزنی رو نزنی 

اگه کاری رو باید بکنی و نکنی 

اونوقت نحس میشی نق میزنی زیرابی میری 

میری پشت سر اون کسی که بهت بدی کرده حرف میزنی چون جرات نداشتی باهاش صحبت کنی 

اگر من قبول نمیکردم تو یساختمون باشم نهایت چند‌ماه عذاب بود ولی یه عمر راحت بودم