2777
2789

اون روزی که جنگیدی که نری همسایه خاندان همسرت بشی برنده ای 

اون روزی که برای نگه داشتن حقوقت برای خودت جنگیدی برنده ای 

اون روزی که از حق و حقوقت کوتاه نیومدی و جنگیدی براش برنده ای 

اون روزی که زیر حرف بار زور نرفتی و جنگیدی برنده ای 

بقیش با شما

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

البته جنگ هم تلفات و تبعات داره اینو یادتون نره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته جنگ هم تلفات و تبعات داره اینو یادتون نره

بله ولی بعدش یه عمر ارامش و اسایشه نه جنگ روانی

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

اگه قراره در مقابل همسرم بجنگم ترجیح میدم طلاق بگیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اولی چه لزوم و دلیلی داره ؟

کاملا واضحه عزیزم

بنظر من انسان باید عاقل باشه و هیچ وقت وارد جنگی نشه همیشه ارزش سکوت خیلی بالاست 

از همسایه های ما دوتا داداش زدن دوتا عرب ناکار کردن ک البته مقصر عرب ها بودنند

ولی اگر همسایه ها کمی عاقل بودن شروع نمیکردن ب جنگ دعوا الان اینجوری نمیشد

یکی از عرب ها بد از دو روز بهوش اومد ولی اون یکی امیدی بهش نیست اینام با زن و بچه خانواده ای فراری شدن

زندگی جنگیدن با همسر و خانواده اش نیست، همه قوم شوهرم اینا بد و قوم خودم فرشته نیستن. یه عده خانوما فقط دنبال زیر بغل مار هستند واسه قطع رابطه با خانواده همسر اونوقت خودشون ۲۴ ساعته ور دل مامانم اینا و داداشم اینا و عمم اینا و .... و در کنارش از عروسشون مینالن که این عفریته داداش مونو ازمون جدا کرده 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃