سلام دوستان
کسی تا حالا براش ابلاغیه اومده که برای کشف حجاب تو فضای عمومی باید بره دادگاه؟
حتی یکبار هم نشده پلیس یا گشت به من تذکر داده باشن چون حجابم فوق معمثلیه و ارایشم اصولا ندارم مگه کمی رژ حالابرای من احضاریه اومده
من ی بار فقط از این امر به معروفی ها بهم گیر دادن از اینا که نه علامتی نه جیزی ندارن فقط دو تا خانم چادری
و یک آقا که بعدش اومد و کمی چرت و پرت گفت چون من از فضولیشون بدم اومد که چرا شالم از سرم افتاده بوده
و من با یکی از خانم ها بحثم شد دومی مثل آدم حرف زد منم شاملو سر کردم چون اصلا شالم از سرم افتاده بود و تو اون تایم قصدی برای سر نکردم روسری نداشتم خلاصه سر کردم و رفتم
و حالا برام دیشب احضاریه اومده تو تاریخی که من اصلا خونه بودم و این اتفاقی که گفتم ماله دو ماه قبلش بوده نه اون روزی که پرونده تشکیل دادن برام
و البته توی خلاصه ی پرونده اسم سه خانم دیگم هست که ابلاغ براشون رفته که من نه میشناسم نه کلا حتی ی دونه دوست دارم
ث از دیروز که ابلاغ دیدم تا الان خواب ب چشمم نیومده آخه حداقل یکبار نباید تذکر میگرفتم اگه بی حجاب بودم حتی ی بار
تیپمم ساده
و حالا سوالم اینه که برای شمام پیش اومده که ابلاغ بیاد گفته بود که مثلا نرید جلب میشید یا مثلا وثیقه و وکیل و ..
دوم اینکه اونجا چیکار کردن باهاتون؟ و در کل مدرکی دارن برای پروندشون؟چون اگه قرار باشه بی مدرک حرف بزنن که من بدبخت میشم چطور ثابت کنم که اصلا اشتباه گرفتن