2777
2789
عنوان

کشف حجاب در انظار عمومی برام اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 12040 بازدید | 198 پست
دوستان لطفا اگه کسی هست که اطلاعات داره کمی بهم مشاوره بده از بس حالم ناجور بود شبو نتونستم بخوابم ک ...

دآنگاه بری اصلا اهمیت نمیدن و چیزی توضیح نمیدن با یه وکیل صحبت کن اون خودش میدونه روندش چجوریه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم ممنونمفقط امیدوارم خدا ازشون نگذره حتی اگر اشتباه کرده باشند من از دیشب ی قطره آب با دل خوش ...

میدونی بدتر از اون کیا هستن؟ زنایی که باهاشون موافقن 

این خشونت علیه زنانه

رعایت نکردن حجاب حق الناس محسوب میشه عزیزم چیزی نیست که ی مانتو تا زانو و ی شال سرکردن واقعا سخت نیس ...

شما لازم نیست اینجا خانم جلسه بشید واسه این بنده خدا برید بالا ممبر 🤣 ایشون الان استرس دارن و میگن اون تایم رو خونه بودن به ملت الکی ابلاغیه میاد بلاخره دادگاه خرج داره پول و اب برقشون رو باید از جیب ملت پرکنن 

دآنگاه بری اصلا اهمیت نمیدن و چیزی توضیح نمیدن با یه وکیل صحبت کن اون خودش میدونه روندش چجوریه

چشم پس حتما با وکیل میرم 

والا همچین اسممو و کد ملی رو درست نوشتن من خودمم به خودم شک کردم

شما لازم نیست اینجا خانم جلسه بشید واسه این بنده خدا برید بالا ممبر 🤣 ایشون الان استرس دارن و میگن ...

از روسری نپوشیدن زن ها باید پر کنن

خیلی مسخرست حق الناس حق الناس دهن مارو سرویس کردن بعد میگن حق الناس 

با یه وکیل صحبت کن.من دوستم هفته گذشته روسری سر نداشته تو ماشینش بوده ماشین توقیف شده و ازش پول گرفت ...

اره به خدا  تازه من بدبخت به خدا ببینی خودت خودت میگیره از تیپ و قیافم

من نمی‌دونم شاید یکی دیگه اسمشو الکی گفته مثلاً دوستی آشنایی بوده بعد اسم و شماره تماس و آدرس شما رو ...

بدرختی اینجاس من اصفهانی نیستم و حتی ی دوستم ندارم و جز بچه هام یکی دو ماه یکبار بیشتر بیرون نمیرم 

از روسری نپوشیدن زن ها باید پر کننخیلی مسخرست حق الناس حق الناس دهن مارو سرویس کردن بعد میگن حق النا ...

اتهام الکی. ابلاغیه الکی حق الناس نیست گیر دادن به روسری حال ادم رو به میزنن به خدا از کامنت هاشون انرژی منفی میباره ادم حالت تهوع میگیره