2777
2789
عنوان

وام خونگی گذاشتم ینفر از اعضا

196 بازدید | 6 پست

سلام

وام خونگی گذاشتم ینفر از اعضا که باهاش رودربایسی فراوان دارم و فامیلی شوهرمه و خانم بزرگسالیه، قسطش رو نداد

درواقع زمان دادن قسط ، ایشون یه جاایی بودن و ظاهرا فراموششون شده بدن

الانم چند روز از موعد گذشته و کلا فراموش کردن ک بدن

منم ب هیچ طریقی روم نمیشه بهش بگم

کانال هم زدم ایتا

روزهای موعد قسط، مرتب یادآوری میکردم، دیگه خارج از موعد، یادآوری نکردم

موندم چیکار کنم

محترمانه و.... اصلا نمیشه بهش بگماااا، بشدت با هم رودروایسی داریم

عزیز  شما که مبلغ اضافه نمیخوای طلب کنی،  قانون وام همینه.  شاید طرف فراموش کرده باشه.  زنک بزن بگو نزخوایپول برنده  رو بدی حودتم نداری جاش بذاری تموم به همین راحتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا رو دروایسی داری چرا قرعه بازکردی؟چرا ثبت نامش کردی؟اگ بد حساب باشه باید تااخر خودت بجاش قسط بدی تا پول بده ،خیلی محترمانه یاداوری کن بهش ک اون طرفی ک ب اسمش دراومده منتظره پولش تکمیل بشه و بزنم براش ،میدونم فراموش کردید جهت یاداوری پیام مجدد دادم 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

پول رو که واسه خودت نمیخوای رودربایستی داری ،زنگ بزن محترمانه یاداوری کن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋