2777
2789
عنوان

میشه بیایید پای درد دلم

65 بازدید | 8 پست

من همسری دارم ک خیلی حساسه ک حرف خونه کارایی ک انجام میدیم پیش کسی نگم مثلا دعوامون میشه بعد آشتی میکنیم و از این حرفا پیش کسی نزنم سر این موضوع من مریض شدم جوری ک شبا نمیتونم بخوابم و قرص میخورم مثل الان که شاید حرفی از رابطه امون تو نامزدی به کسی  گفتم و همش میترسم حرفش پیش بیاد به شوهرم بگه دعوا بشه بخدا مریض شدم خسته شدم همش شبا به این فکر میکنم نکنه فلان جا به فلانی یه حرفی از زندگیمون زده باشم بعد به گوش همسرم برسه و دعوا بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو مریض کنی خوبه؟. اهمیت نده. چرا اهمیت میدی ب زندگیت بچسب. ادم نیاز داره با یکی دردودل کن

خیلی بهش گفتم 

خب پیش میاد ک خانوما دورهم جمع بشن از خاطرات دوره نامزدی یا دعوایی ک کردن یا از خاطرات اشناییشون بهم بگن حالا موضوعی ک این وقت شب گرفتارم کرده اینک ما تو دوره نامزدی برای رابطه امون یجاهای خاصی رفتیم و فقط همین حرف از دهنم پریده گفتم( اسم اون مکانو گفتم ) واسه دو سه سال پیشه و الان این فکر نمیزاره بخوابم   همش پیش خودم میگم نکنه اون آدمه بیاد بگه حالا من چند سال پیش به اشتباهی کردم از دهنم در رف گفتم نکنه الان زندگیم خرابتر ازاین بشه خیلی از این فکرا خستم 

حتما برو پیش روانشناس عزیزم

خیلی دلم میخواد برم اما همسرم بابت هرکاری ک میکنه منت سرمن میزنه واقعا حاضرم بمیرم ولی منت سرم نیاد 

مثلا دلم شیرینی میخواد میخره همش میگ فلان قد پولش شد آدم زهرمارش میشه یا مثلا خرجی ماهانه بهم میده میگ امروز فلان قد بهت پول دادم چرا تشکر نمیکنی 

خیلی بهش گفتم خب پیش میاد ک خانوما دورهم جمع بشن از خاطرات دوره نامزدی یا دعوایی ک کردن یا از خاطرات ...

پررو باش 

جوابشو بده 

تو که اسیرش نیستی 

اتفاقا توی جمع وقتی خودش هست از خاطراتت بگو بفهمه همش حرف اون نیست

پررو باش جوابشو بده تو که اسیرش نیستی اتفاقا توی جمع وقتی خودش هست از خاطراتت بگو بفهمه همش حرف اون ...

پیش اومده اتفاقا بعدش همش سرزنشم میکنه دیگ حتی اعتماد به نفس اینم ندارم ک تو جمع حرف بزنم