2777
2789
عنوان

میخام گوشی بخرم

2118 بازدید | 22 پست

بچه ها اگه اشتباه تایپی دارم ببخشید گوشیم شکسته نصف الفبا و نوشته هامو نمیبینم... میخام گوشی بخرم قیمت مناسب مثلا تا 10 تومن حالا اگه برام بخره یا تا 15 تومن ترجیحم سامسونگه چون بهرحال معتبره ولی مدلشو نمیدونم چی باید بگیرم هیچ اطلاعاتیم ندارم لطفا بهم بگین چه مدلی بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا 10 تومن فک کنم a15

تا 15 تومن a25 و a24 خوبه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم تا ۱۵ تومن خیلی گزینه ها هستa15 a24 a25 a35اگه استفادت از گوشی سنگین نیست a15 گوشیه خوبیه رم ۶ ...

خب عزیز من میخام کیفیت دوربین خوبی داشته باشه حافظه ی بالا و مهم تر اینکه طولانی مدت میخوام استفاده ش کنم ینی گوشی النم که شکسته بعد از هفت سال دارم عوض میکنم برا همین میخوام قدیمی نشه اینایی که گفتین کدوم مدل از همه بهتره a35 خوبه؟ یا اگه زیر 15 تومن بخام a25... راستی اینا تفاوتشون چیه

خب عزیز من میخام کیفیت دوربین خوبی داشته باشه حافظه ی بالا و مهم تر اینکه طولانی مدت میخوام استفاده ...

کیفیت دوربین خوب فقط برای گوشی های سریs هست

میانرده ها همه معمولی هستن

گوشی های قدیم کیفیت بالاتری داشتن سری j وaسامسونگ قبلا خیلی سخت جون بودن

اما الان نمیشه توقع زیادی ازشون داشت

حافظه زیاد میتونیa15 یاa25 با حافظه ۲۵۶ گیگ بخری اما a25 یکم داغ میشه

A35 وa54 وa55هم داغ میشن چون اینا همشون پردازندشون اگزینوسه و داغ شدن ویژگی این پردازنده است

{ خانم هستم }