2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقاد دارم

کلام تو سخن تو باعث میشه اتفاق برات میافته پس مواظب فکر و حرف زدنت باش

بنویس تااتفاق بیافته یا ۴ اثر فلورانس اسکاول شین

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
من اعتقاد دارمکلام تو سخن تو باعث میشه اتفاق برات میافته پس مواظب فکر و حرف زدنت باشبنویس تااتفاق بی ...

منم راهنمایی میکنی؟

میخام یکی برگرده

اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام
منم راهنمایی میکنی؟میخام یکی برگرده

باید همیشه شکرگزاری کنی

یه دفتر بردار هر شب روزی ۱۰ تا از خواسته هات رو به زبان حال بنویس که دوس داری اتفاق بیافته

مثلا بگو خداراشکر که رلم دوس،پسرم یا مثلا رضا به سمن من برگشته و احساس پشیمونی میکنه

و ۱۰ تا از خواسته هات ک اتفاق برات افتاده رو بنویس و سپاس گزاری کن

یا خدایاشکرت من نبضم میزنه و میتونم نفس بکشم 

خدایا شکرت که در مسیر مدار قانون جذب قرار گرفتم و خواسته هامو میتونم جذب کنم

و کتاب ۴ اثر فلورانس اسکاول شین و کتاب راز و کتاب شکرگزاری از راندابرن و کتاب بنویس تا اتفاق بیافته رو بخون با دقت

انشالله موفق باشی.

راستی خواسته هات رو جذب کن و رهاشون کن و به خواسته هات نچسب و باحس خوب و عالی انجام بده

آن‌وقت در مسیر آدما ی خوب و کسی ک لیاقتت و داره قرار میگیری  و شکرگزار باش بسپار به بالایی اعتماد داشته باش بهش خودش همه چیو درست میکنه

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
باید همیشه شکرگزاری کنییه دفتر بردار هر شب روزی ۱۰ تا از خواسته هات رو به زبان حال بنویس که دوس داری ...

ببین من یع سری اتفاقا این کار کردم برگشتیم و وقتی بیخالش شدم زنگم زد 

با قانون تسلا رفتم نمیدونم میدونی یا ن و یکی اینک وضحی خوندم

اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام
ببین من یع سری اتفاقا این کار کردم برگشتیم و وقتی بیخالش شدم زنگم زد با قانون تسلا رفتم نمیدونم میدو ...

اره عزیزم میدونم چیه

میگم اگه حس ششم قوی داری برام میگی که کعی باردار میشم🥲

تایپیک اول دعا و طلسم و خوندم 

خیلی ناراحت شدم

انشالله کارماهاش به خودشون برگزده