2777
2789
عنوان

خوابم کم شده

50 بازدید | 13 پست

چیکار کنم 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخواب

😭چشمام میسوزه از بی خوابیولی نمیبره

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
چرا مشکلی داری

بله خیلی زیاد

😭چشمام میسوزه از بی خوابیولی نمیبره

شاید ذهنت درگیره یا از لحاظ بدنی زیاد خسته نیستی و بی تحرکی

پرسید:حضورش در قلبت به چه مانَد؟                                _گفتم:مانند صدای آدمی که در غربت،                              به زبان مادریت سخن گوید....
شاید ذهنت درگیره یا از لحاظ بدنی زیاد خسته نیستی و بی تحرکی

ذهنم درگیره دیشزم نخوابیدم امروز ورزش سنگین داشتم با این حال نمیتونم بخوابم

ذهنم درگیره دیشزم نخوابیدم امروز ورزش سنگین داشتم با این حال نمیتونم بخوابم

همون بخاطر فکرو خیاله ببین من هروقت خوابم نمیاد اینکارو میکنم زود خوابم میگیره یه هندزفری بردار برو یه پادکست یا کتاب صوتی دان کن گوش بده چند دقیقه بعد به خوابی عمیق خواهی رفت😂اگه نتیجه داد برات فردا بهم بگو

پرسید:حضورش در قلبت به چه مانَد؟                                _گفتم:مانند صدای آدمی که در غربت،                              به زبان مادریت سخن گوید....
وای پس اگ بدن کم تحرک باشه خاب نیس؟من ک زیاد خونم چیکار کنم چون رو خابم موثر

برای همه صدق نمیکنه عزیزم من خودم چون خیلی پرتحرکم و دائم مشغولم بدنم عادت کرده که تا خسته نشم خوابم عمیق نمیشه ولی شما شاید اینطور نباشی

همون بخاطر فکرو خیاله ببین من هروقت خوابم نمیاد اینکارو میکنم زود خوابم میگیره یه هندزفری بردار برو ...

باشه انجامشمیدم مرسی