مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان تنهایی 46 بازدید | 3 پست دلم خیلی گرفتهدوست دارم با صدای بلند گریه کنمخودم دلیلش و می دونم چرا و آروم نمیشمولی با کسی هم نمی تونم دردو دل کنم نمی دونم چرا سخته برامبغض داره خفممی کنه و دوست دارم منفجر شم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1403/06/08 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 هی لک زده دلم واسه یه هم زبون شیشه ی دل همه سنگ شده می دونی دلیل گریه هام چیه آی خدا آی خدا آی خدا دلم واست تنگ شده 😭😭😭 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
bad_life عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 3676 دقیقا یه هم زبون که واقعا به حرفات گوش بده و بتونی باهاش درو دل کنی آرزوعه🫠
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 دقیقا یه هم زبون که واقعا به حرفات گوش بده و بتونی باهاش درو دل کنی آرزوعه🫠 اره واقعا دلم داره می ترکه دو روزه حالم خرابه😭ولی نه میتونمحرف بزنمنه میتونم گریه کنم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست