2777
2789
عنوان

بیاین عکس نامزد مرحومم رو بزارم🖤

432 بازدید | 16 پست

بچها این نامزدم بود، خیلی باهم خوب بودیم، بااینکه بی پول بود ولی هیچی برام کم نمیذاشت، نمیزاشت توی شرایط سخت آب تو دلم تکون بخوره همیشه مثل یه مرد واقعی هوامو داشت با اینکه خوشگل هم بود و خواهان داشت ولی همیشه سرش پایین بود اصلا کوچکترین نگاهی به نامحرم نمیکرد، باهم برنامه زندگی چیده بودیم برای بچمون، سرپناهمون، آشیونمون، ولی اوضاع به همین طریق پیش نرفت و دست سرنوشت مرا ازو جدا کرد، یه روز سرد زمستونی بود، من توی خونه مثه همیشه مشغول انجام امور روزانم بودم، دیدم تلفن زنگ میخوره، نمیدونم چی بود که یهو دلم ریخت😔 گفتن مهدی توی جاده ساوه با تریلی تصادف کرده و فوت شده🖤 ... همون لحظه حس کردم که روز مردنمه، کبوترم پر کشید🕊 رفتم به دیدار پیکر پاکش😭😭 تن بی جانش هم بهم حس عاشقی میداد، روز خاکسپاریش بارون نم نم میزد و بوی خاک باران خورده داشت مستم میکرد، از اون روزا به بعد دیگه من اصلا عاشق نمیشم دیگه اون آدم سابق نمیشم🍁

ازین قفس تن رها شدی و من هنوز

در غم هجران تو زندانیم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخره میکنی؟؟؟؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

با نوشته ات اشکم دراومد بعد شما...  

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."